Download Argo - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Argo
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis (ads) | Platforma: | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Argo este un împușcător liber pentru a juca în primul rând. Intră în luptă ca parte a unei echipe de cinci oameni însărcinați cu lupta cu inamicul peste o serie de obiective.

Luați modern

Dezvoltat ca o conversie sau mod de ARMA 3, Argo ia tonul și jocul hiperrealist al trăgătorului militar și îl micșorează la scara unui FPS în arena. În timp ce ARMA 3 necesită în mod celebru jucătorii să-și găsească propria plăcere, acest joc mai compact bazat pe obiectiv creează un mix interesant de stiluri. Jocul realist al armelor rămâne în timp ce unele dintre complexitățile mai interesante au dispărut, înlocuite cu moduri simple de joc cu puncte de captare. Argo se află în prezent într-o stare de dezvoltare continuă și are o cantitate extremă de bug-uri și probleme care pot face jocul să fie redat. Cu un număr atât de mare de titluri similare disponibile, este dificil să ne imaginăm exact ce publică va dori să joace acest joc. Fanii stilului militar ARMA vor fi dezamăgiți din cauza lipsei de profunzime, în timp ce fanii FPS îi vor părea obositori.

Pierdut printre rivali

Argo este un joc care se poate lupta pentru a găsi o bază fermă de jucători. Deși este cu siguranță impresionant pentru un titlu gratuit, alternative mai populare pot continua să atragă publicul larg.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: