Download Ardamax Keylogger - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Ardamax Keylogger
Categorie:
Programe Monitorizare
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 4.6
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ardamax Keylogger este un software Keylogger dezvoltat de Ardamax Software. Software-ul permite captarea activității utilizatorului și păstrarea oricăror documentații și fișiere jurnal într-un spațiu criptat numai pentru utilizare admin.

Având fișier jurnal al activității utilizatorului

Ardamax Keylogger documentează tot ceea ce fiecare utilizator a făcut pe computere în școală, birou sau orice mediu în rețea. În timp ce software-ul spion este privit ca o încălcare a vieții private și ceva ce administratorii nu ar dori să experimenteze pentru ei înșiși, este destinat securității tuturor. Între timp, administratorul își poate vizualiza fișierul jurnal în format text sau pagină web. Le permite să descopere imediat orice activitate pe computere, precum și să salveze o copie a datelor dactilografiate în software. Părinții pot folosi acest software pentru a monitoriza activitățile copiilor lor. Profesorii clasei de calculatoare își pot vedea dacă studenții lor sunt conectați pe un alt site web. Angajatorii pot descoperi alte aplicații și pagini pe care angajații lor le accesează în prezent.

Instrumente de administrare pentru monitorizare

Acest software menține un profil foarte scăzut prin modul ascuns, astfel încât utilizatorii nu vor, dacă sunt observați de către administrator. Acesta va ține departe ochii indurerați și utilizatorii curios. Nu vor ști niciodată că sunt observate tot ceea ce au apăsat pe tastatură, vorbite pe microfon și chiar luate pe cameră. Utilizatorii nu pot vedea cheia Ardamax activă și prezentă în Meniul Aplicației, Meniu Start, Tavă sistem, Task Manager, Start Windows și chiar Dezinstalare. Software-ul este dotat cu funcționalitate de la distanță pentru a menține adminii foarte atenți oriunde ar fi. Administratorii nu trebuie să acceseze direct computerul pe care îl observă îndeaproape. Are un pachet preconfigurat care permite instalarea de la distanță pe orice computere. Funcționalitatea de la distanță a software-ului face o observație automatizată utilizatorilor și va trimite tot ce este înregistrat de-a lungul timpului. Modul său 24/7 ajută administratorii să securizeze calculatoarele, deoarece software-ul le solicită constant. Software-ul trimite, de asemenea, fișierul jurnal la adresa de e-mail de administrare, rețea și server FTP.

Dobândirea de dovezi concrete din fișierele de jurnal

Administratorii pot, de asemenea, să urmărească apăsările de taste pe care utilizatorii lor le-au apăsat cu ajutorul programului de monitorizare a apăsărilor de taste. Fiecare apăsare a tastei este salvată în fișierul jurnal pentru a vizualiza și revizui ulterior tot ce a transmis. Această caracteristică poate fi utilizată pentru monitorizarea și captarea chaturilor. Administratorii pot dezvălui ceea ce utilizatorii lor au conversat în aplicații de plop, precum și programe de mesagerie exotice și personalizate. Fotografiile sunt trimise către spațiul de stocare criptat al administratorului. Doar administratorii pot citi fișierul jurnal datorită algoritmilor avansați și a setărilor de parole ale software-ului. Acesta previne modificarea software-ului și modificarea fișierului jurnal. Acest software oferă, de asemenea, capturi de captură de ecran. Administratorii pot atribui periodicitatea setată a capturilor de ecran, precum și realizarea de fotografii prin intermediul camerei integrate sau a camerei externe a computerului. Utilizarea camerei computerului permite monitorizarea atentă a identității și comportamentului utilizatorului în orice moment. Ardamax Keylogger este, de asemenea, capabil să înregistreze orice vorbește pe microfonul încorporat sau extern al computerului. Este utilizabil chiar și pentru apeluri private și apeluri.


24/7 Monitorizare computer

Ardamax Keylogger combină tot ceea ce este esențial pentru monitorizarea computerelor. Administratorii pot obține supraveghere vizuală, audio și text, astfel încât să poată dobândi dovezi că s-a produs o anomalie în sesiunea utilizatorilor.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: