Download ArcSoft Print Creations 3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ArcSoft Print Creations 3
Categorie:
Programe Printare
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
ArcSoft Inc. este unul din dezvoltatorii de tehnologii multimedia si programe atat pentru desktop cat si pentru platforme integrate. Avand peste 200 de clienti OEM in intreaga lume, ArcSoft ofera producatorilor de dispozitive tehnologii pentru imagine si video si codec-uri in format SDK, ADK si programe personalizate pentru o serie de platforme hardware care includ ARM, DSP, Intel X86 si MIPS.

Motoarele ArcSoft pentru detectare faciala, recunoastere faciala, anti-tremuraturi, eliminarea efectului de ochi rosii, colaje panoramice si SimHD video sunt doar o mica parte din tehnologiile care imbunatatesc facilitatile, performantele si experienta vizuala a utilizatorilor. Tehnologiile ArcSoft pot fi gasite in multe dintre cele mai utilizate telefoane mobile, camere foto digitale, imprimante, calculatoare si aparate electrocasnice.

Solutiile ArcSoft pentru utilizatorii finali de computere, telefoane mobile cu sisteme de operare inteligente permit acestora sa surprinda, editeze, creeze, tipareasca si distribuie fotografiile cu eleganta si usurinta, prin intermediul programelor Print Creations, PhotoStudio si ArcSoft Panorama Maker.

Solutiile video oferite de ArcSoft permit oricarui consumator sa editeze, redea si autentifice diferite formate de inalta definitie cum ar fi AVCHD si Blu-ray folosind TotalMedia Theatre si ArcSoft ShowBiz.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: