Download AnyClient - Descarca PC Telefon Android sau IOS

AnyClient
Categorie:
Programe FTP
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Client FTP gratuit și ușor pentru SFTP și WebDAV

Sunt totul gratuit și ușor de utilizat pentru clienții FTP și AnyClient este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se încarce prin FTP sau WebDAV.

AnyClient este o aplicație de transfer de fișiere independentă de platformă gratuită, care acceptă toate protocoalele majore de transfer de fișiere, inclusiv FTP / S, SFTP și WebDAV / S. AnyClient funcționează atât ca serviciu bazat pe web (care nu necesită nicio instalare), deși aceasta este versiunea autonomă care trebuie descărcată local. Nu este tocmai cel mai sofisticat FTP client - nu există deloc preferințe - de exemplu, dar este foarte ușor de utilizat și gratuit.

Pentru a vă conecta la un site, va trebui să introduceți adresa FTP și parola de destinație în fila Manager site . Mergeți la File and Site Manager pentru a accesa acest lucru. În mod alternativ, puteți pur și simplu să faceți clic pe Conectați și acest dialog va fi deschis automat dacă nu a fost completat. Rețineți că AnyClient acceptă conexiuni FTP / S, SFTP și WebDAV / S.

AnyClient este o modalitate excelentă de a încărca pe site-urile FTP pe platforme și mai ales pe cele care trebuie să se conecteze la site-urile WebDAV, deși pentru cei cu nevoi FTP avansate, este un pic prea de bază.

Nu există note de lansare disponibile.

Schimbări

Nu există note de lansare disponibile.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: