Download Anti Keylogger Shield - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Anti Keylogger Shield
Categorie:
Programe Monitorizare
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 8 | Versiune: 3.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Keylogger-urile sunt mici infecții care funcționează prin înregistrarea apăsărilor făcute pe computer. Evident, aceste apăsări cheie corespund informațiilor importante și, dacă aceste informații ajung în mâinile greșite, ar fi un dezastru - infractorul ar avea mâinile pe parolele, codurile pin și detaliile intime.

Anti Keylogger Shield își propune să prevină acest lucru prin dezactivarea mecanismelor pe care le folosesc keyloggerii pentru a prelua aceste informații. După ce o instalați, veți observa că interfața programului este foarte de bază. Puteți deschide un fișier de ajutor, minimiza programul sau poate ieși - asta este! Odată ce este instalat, veți minimiza Anti Keylogger Shield până la bara de activități unde va rămâne, protejând computerul de orice atacuri de keylogging.

Problema cu programe precum Anti Keylogger Shield este că este foarte dificil de știut dacă au efect. Este chiar mai greu atunci când programul nu are deloc opțiuni de configurare! Chiar și așa, Anti Keylogger Shield este foarte discret și pune o povară relativ mică asupra resurselor sistemului dumneavoastră. Din acest motiv, mulți utilizatori îl vor descărca, având în vedere că ar putea ajuta și probabil nu face niciun rău. Cu toate acestea, ar fi ușor să simți că nu ai control asupra programului, lucru care, fără îndoială, îi va scoate pe mulți utilizatori potențiali ai Anti Keylogger Shield.

Este greu de știut dacă funcționează, dar sperăm că Anti Keylogger Shield oferă o protecție eficientă împotriva keyloggerilor.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: