Download Animal Transport Simulator 3D - Farm Truck Driving - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Animal Transport Simulator 3D - Farm Truck Driving
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Este un alt nume de aplicație pentru toate cuvintele, plus-the-the-kitchen-sink, pentru Windows App Store de AppStream Studios ... dar asta nu înseamnă Animal Transport Simulator 3D - Farm Truck Driving trebuie să fie un joc rău, nu?

Ei bine, nu, nu.

(Dar asta este).

O nouă inovație! Butoane virtuale de pe ecran

Unul dintre avantajele acestor jocuri numite nebun este că știu în ce mă implic. Animal Transport Simulator 3D - Farm Truck Driving, este un simulator care implică transportul de animale, iar camionul pe care îl conduc este probabil un camion fermă . Este și 3D, dacă deschideți definiția la poligoane gri noroioase.

Din păcate, în timp ce acest „joc” încearcă să surprindă bucuria meditativă a unor titluri precum American Truck Simulator, este o grămadă plină de gunoi și urât . La doar câțiva metri în fața camionului tău, lumea se estompează, mișcarea se îmbolnăvește și refuză direct să afișeze pe ecran complet pe dispozitivele pe care le-am testat.

Este ultimul care este adevăratul criminal. Butoanele de pe ecran care „controlează” acțiunea cred în continuare că sunt acolo unde s-ar fi afisat imaginile. Nu este imposibil de depășit, datorită unui număr limitat de controale, dar frustrant.

Este un camion cu autovehicule ... un fel de

Trebuie să recunosc că timpul meu total cu Animal Transport Simulator 3D - Farm Truck Driving a fost scurt. Am completat cu ușurință prima secțiune de tutorial, conducând politicos camionul înainte și manevrându-l în spațiul de parcare strălucitor.

Apoi am lovit din greșeală repornirea (vezi nota mea despre butoanele aflate în locul nepotrivit), iar cea de-a doua alergare nu a mers bine. Dintr-o dată acceleratorul nu se va activa și reversul a fost aspirat . Înapoi vreau, până când am ajuns la un zid invizibil și am răsturnat. Am renunțat și am început din fericire a doua etapă.

Aici am început ca un cal. Într-adevăr. Controlând bestia cu un stick de pe ecran, îl conduc pe camion. Acest lucru a fost ușor ușor și - prin comparație cu orice altceva prin care am trecut - cea mai bună parte a jocului. Cu toate acestea, odată cu siguranța la bordul remorcii, totul a mers în jos. Am răsturnat dreapta, camionul meu a accelerat automat în cercuri în continuă creștere, până când am început să trec inofensiv prin clădiri . Și apoi am dezinstalat aplicația.

Gunoiul, urăsc gunoiul de grajd

Sincer nu pot să spun dacă Animal Transport Simulator 3D - Farm Truck Driving este o glumă. De la imaginile și controalele oribile, până la „butonul de frânare de mână” și opțiunea de plătit pentru a elimina reclame, acest joc pălește mai rău decât animalele pe care le simulează transportul .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: