Download Angry Birds Space - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Angry Birds Space
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.4.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Angry Birds Space este următoarea tranșă a jocului de succes al lui Rovio. Ca Angry Birds Rio și Angry Birds Seasons, există un nou scenariu, dar de data aceasta jocul are o schimbare gravitațională importantă.

Joc proaspăt


În Angry Birds Space, atracția gravitațională a planetelor afectează traiectoria păsărilor tale, făcând acest joc mult mai tactic ca niciodată. Principiul de bază al jocului rămâne același - catapultă Păsările supărate la structurile în care se află porcii, folosind cel mai mic număr de păsări posibile.

În Angry Birds Space, veți ataca structuri pe planete din spațiu, folosind gravitația lor pentru a obține traiectoria perfectă. Această pasăre supărată necesită mai multă gândire decât jocurile anterioare și se simte mult mai proaspătă pentru asta.

Grafică și sunet


Există 60 de niveluri în spațiul Angy Birds, inclusiv niveluri bonus care apar pe măsură ce progresați. Există o demonstrație pentru PC pe care să o încercați înainte de a cumpăra. Grafica și sunetul au fost îmbunătățite, ceea ce înseamnă că Angry Birds Space este cel mai bine privit până acum din serie. Modificările de joc sunt distractive, dar este totuși ușor.

Angry Birds Space face unele modificări amuzante ale formulei și este suficient de îmbunătățit pentru a-l merita să joci atât pentru fani cât și pentru nou-veniți.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: