Download Angry Birds - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Angry Birds
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Angry Birds pentru Pokki nu mai este disponibil pentru descărcare. Cu toate acestea, puteți descărca Angry Birds pentru Windows.

Angry Birds , jocul extrem de popular pentru iPhone, este acum disponibil gratuit pe desktop ca o aplicație Pokki.

Versiunea web a Angry Birds este aproape aceeași cu această versiune a aplicației desktop Pokki . Scopul este de a distruge porcii verzi care v-au furat ouăle zdrobind structurile pe care le ascund în sau deasupra. Faceți acest lucru trăgând păsări multicolore în mod strategic către porci. Fie le dați jos de pe structurile lor de la o înălțime suficient de mare pentru a-i ucide, fie folosiți propriile lor structuri împotriva lor, prăbușindu-le deasupra porcilor.

Obiectivul trebuie să aibă succes la Angry Birds. În funcție de unghiul și puterea la care trageți, o lovitură ar putea fi mai eficientă decât altele. Pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți obiectivul, Angry Birds păstrează traiectoria păsării anterioare ca linie punctă pe ecran.

Angry Birds for Pokki are 200 de niveluri , dar majoritatea vă solicită să vă conectați la contul Google / Gmail pentru a putea accesa. Sunt clasificați în grupuri diferite și devin treptat mai dificili pe măsură ce progresați prin joc.

Dacă versiunile mobile și web ale jocului nu au fost suficiente pentru dvs., încercați aplicația Pokry Angry Birds să încercați.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: