Download Android SDK - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Android SDK
Categorie:
Programe Web
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument de dezvoltare gratuită pentru aplicații Android

Android SDK este un limbaj de programare gratuit și specializat, care vă permite să creați aplicații Android . Dezvoltat de Google pentru platforma sa Android, Android SDK este un program util pentru dezvoltatorii de aplicații mobile, indiferent dacă sunt începători sau veterani. Începând cu 2015, Android SDK este acum inclus în Android Studio, mediul oficial de dezvoltare integrat (IDE) al Google pentru sistemul de operare Android.

Povestea de origine a aplicației dvs.

Un kit de dezvoltare software sau un SDK este o compilare a instrumentelor de dezvoltare software într-un singur pachet instalabil. Vă puteți aștepta ca aceste kituri să aibă în mare parte toate instrumentele necesare pentru a codifica programele de la zero și chiar să le testeze. Ca atare, vă puteți aștepta să găsiți instrumente de compilare, instrumente de depanare și poate un cadru software.

SDK-urile tind să fie necesare atunci când doriți să dezvoltați un program specific unei platforme. Acesta este motivul pentru care sistemele de operare precum Android și iOS au propriile SDK-uri optimizate pentru ele. Astfel, nu este nimic nou pentru Android-ul Google, care este destul de popular pentru a fi versatil cu mijloacele sale gratuite și deschise de dezvoltare a aplicațiilor.

Toate în titlu

Numit cum ar fi Android SDK, acest kit este programul dvs. personalizat dacă intenționați să creați propriile aplicații Android. În zilele noastre, puteți obține Android SDK alături de Android Studio, ceea ce face lucrurile cu atât mai ușoare, deoarece se extinde pe linia originală de suport a limbajului de programare Android SDK. De la Java la C ++ , puteți utiliza cu ușurință aceste limbi cu Android Studio. Cu toate acestea, Android SDK încă își are meritele când este singur.

Pentru unul, are propriul manager sau emulator de dispozitive virtuale atunci când vă puteți testa proiectele. Android SDK acceptă, de asemenea, funcția de linie de comandă cu Android Debug Bridge (ADB) - și chiar o versiune de linie de comandă a APK Analyzer . Puteți găsi instrumente de bază pentru depanare și astfel, chiar și instrumente care depind de platformă, care sunt întotdeauna compatibile cu versiunile Android mai vechi. Există chiar și câteva funcții, cum ar fi facturarea Google Play și licențele Google Play, care vor sprijini în continuare aplicația dvs. după terminarea acestora.

Încă este util în timp ce este singur

Când vine vorba de dezvoltare pentru Android, cel mai bine este să mergi cu kiturile oficiale de dezvoltare. Cu toate acestea, în timp ce Android SDK este deja integrat în Android Studio, puteți să-l utilizați singur - mai ales atunci când trebuie să utilizați un IDE diferit de Android Studio. Poate că singurul dezavantaj al acestui lucru este că trebuie să actualizați constant SDK-ul Android, deoarece acesta nu primește cu ușurință actualizările sale, în comparație cu Android Studio. Totuși, acesta este un program pentru care dezvoltatorii de aplicații Android nu pot trece cu vederea.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: