Download American Truck Simulator - Oregon - Descarca PC Telefon Android sau IOS

American Truck Simulator - Oregon
Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un DLC amuzant pentru American Truck Simulator care prezintă Oregon

American Truck Simulator a luat camionul virtual pe drumurile vaste din California, Nevada, Arizona și New Mexico. Acum, este timpul să explorați ofertele marelui stat Beaver, Oregon. American Truck Simulator - Oregon este conținut descărcabil pentru jocul principal American Truck Simulator. A fost lansat pe 4 octombrie 2018 de SCS Software. Acest DLC corespunde standardelor ridicate stabilite de DLC-urile anterioare ale jocului?

Locații noi

American Truck Simulator - Oregon are 14 orașe noi . Acestea includ capitala Salem, Portland, Eugene, Astoria, Ontario și Pendleton, printre altele. În ciuda faptului că este cel mai mic stat prezentat în joc, DLC oferă jucătorilor peste 5000 de mile de drumuri noi de explorat. DLC vine, de asemenea, cu o mulțime de noi stații de repaus, benzinării, ateliere de service și garaje. Jucătorii care sunt în căutarea unei experiențe de transport realist vor fi încântați să observe că aceste opriri sunt luate din viața reală. DLC include, de asemenea , repere renumite din Oregon, cum ar fi farul Yaquina Head, Crooked River Valley, Thor Well și Crater Lake, printre altele.

DLC adaugă douăzeci și patru de drumuri noi la jocul principal: cinci autostrăzi interstițiale, opt autostrăzi americane, o autostradă istorică și zece rute de stat din Oregon, deși șapte dintre cele zece rute de stat sunt neconfirmate.

Sistem de locuri de muncă renovat

De asemenea, nu sunt doar locații și drumuri noi în DLC. American Truck Simulator - Oregon oferă noi industrii și companii pentru vânătorii de locuri de muncă. Exploatarea și fabricarea de mobilă sunt probabil cele mai importante noi industrii adăugate de DLC. Întrucât ambele industrii sunt strâns legate, American Truck Simulator - Oregon a implementat un sistem de lanțuri care reflectă industria de producție a lemnului din Oregon în viața reală. Jucătorii vor putea prelua locuri de muncă de la companiile de exploatare și de jurnalele de transport ca marfă , și vor muta aceste jurnale în fabrici și apoi către producătorii de mobilă ca parte a unui lanț.

Bună bază

Pe lângă aceste caracteristici uimitoare de la Oregon DLC, ceea ce face într-adevăr un joc minunat este fundamentul uimitor pe care l-a pus American Truck Simulator. Jocul de bază a avut o grafică uimitoare și controale de fluide pentru a începe, dar Oregon DLC reușește să impresioneze prin redările sale incredibile de camioane , locații și repere.

DLC-ului lipsește câteva repere din Oregon, care ar fi fost grozav de văzut. Cu toate acestea, este dificil să fii excesiv de critic pentru ei, deoarece DLC oferă descrieri extrem de detaliate și precise ale locațiilor din viața reală pe care le prezintă caracteristici.

Un DLC demn pentru moștenirea ATS

American Truck Simulator - Oregon este un plus uimitor la lista deja uimitoare de DLC-uri pentru principalul joc american Simulator de camioane. Are o mulțime de locații noi, industrii și drumuri pe care jucătorii vechi și cei noi le vor aprecia. Jucătorii pot să își asume locuri de muncă și să învețe sistemul de lanțuri pentru industria forestieră și a mobilierului. Pe de altă parte, jucătorii pot doar să exploreze autostrăzile uimitoare ale Oregonului și să se descopere în peisajele luxuriante care au fost atent concepute de SCS Software pentru a reflecta Oregon în viața reală.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: