Download Amazon Assistant - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Amazon Assistant
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Asistentul Amazon face cumpărăturile simple

Amazon este un site uimitor de cumpărături. Majoritatea oamenilor vor verifica acolo înainte de a cumpăra articole de uz casnic zilnic. Totuși, uneori, site-ul se simte un pic complicat de căutat, deoarece este ambalat cu articole aleatorii. Amazon Assistant este un plugin de browser gratuit, care face mai ușor și mai rapid cumpărăturile și vă poate economisi bani.

Adu-ți ofertele

Ideea din spatele Amazon Assistant este să-l așezi în browser-ul tău gata să intre în acțiune când folosești Amazon. Este literalmente un mic asistent care (presupune) eficientizează procesul de cumpărături. Aspectul este destul de minimalist și se potrivește bine temelor Amazon. Una dintre cele mai utile caracteristici este Deal of the Day, care afișează cele mai bune oferte pentru a nu le rata. De asemenea, puteți primi notificări la zi cu privire la comenzile dvs. Fiind un plugin funcționează cu browserul dvs., astfel încât să puteți face lucruri precum salvarea instantanee a unui articol de pe un site non-Amazon pe lista dorințelor.

La îndemână și de ajutor

Amazon Assistant este util pentru cei care cumpără mult și urăsc să rateze o afacere. Este foarte bun pentru comparații rapide de produse. Dezavantajul este că este un pic neplăcut și te face să mergi pe site-ul Amazon pentru a te conecta. Acest software este realizat de Amazon și este liber să îl folosești, așa că merită să faci o lovitură.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: