Download Amazing Frog? - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Amazing Frog?
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Preview beta
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Broasca uimitoare? este un joc deschis bazat pe fizică în lume, cu moduri multiplayer. Explorați lumea exotică din Swindon, Anglia sărind între obstacole ca o broască uimitoare (?).

Noi trucuri

Lansat în 2014 într-un val de jocuri de simulatoare la fel de neplăcute, Amazing Frog? a început viața ca un joc prietenos pentru fizică YouTube. În starea sa inițială, jocul a constat în principal în câștigarea punctelor prin sărituri între trambuline, ca niște broaște slab animate. După acest început ilustru, în loc să se termine doar ca o noutate, jocul a continuat surprinzător să fie dezvoltat continuu timp de patru ani și să numere. Două versiuni separate sunt acum disponibile, fiecare incluzând conținut extrem de extins. Broaștele încă flatulente pot naviga acum pe mare, se pot lansa pe Lună sau se pot angaja în meciuri de moarte pe bază de armă, păstrând în același timp slăbiciunea fizică a stilului slap-stick, ceea ce a făcut din original un astfel de hit cu fanii multiplayer. În timp ce stilul de joc „simulator” poate fi un mod vechi în acest moment, Amazing Frog? a reușit să adauge suficientă gameplay pentru a trece dincolo de gen și a sta pe propriile sale două picioare.

Sari înăuntru

Broasca uimitoare? este o explozie din trecut cu o viață nouă. Experiența multiplayer este încă inima jocului, dar modul cu un singur jucător este mai viabil ca niciodată.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: