Download All-in-One Voice Changer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

All-in-One Voice Changer
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un simplu schimbător de voce pentru apelurile Skype

Schimbarea vocii în apelurile video este o abilitate cu o mulțime de utilizări. Nu este doar pentru distracție și jocuri, deși este foarte distractiv. Îl puteți folosi atunci când doriți să vă păstrați identitatea privată. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a juca trucuri la copiii dvs. când sunteți într-un apel cu ei. Cu toate acestea, este de înțeles că oamenii nu ar dori niciun proces complicat cu schimbătoarele de voce. All-In-One Voice Changer de AlthTek Software oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a -ți schimba vocea în apeluri. Reglați doar glisoarele la tonul de voce corespunzător dorit și sunteți setat. Este foarte ușor și în doar câteva secunde veți vorbi în orice ton de voce de care aveți nevoie.

Joacă-te cu vocea ta

Utilizarea All-in-One Voice Changer este destul de ușoară . Nu ați întâmpina nicio complicație din procesul de instalare până la lansarea programului. Când deschideți aplicația, puteți testa diferitele efecte de schimbare a vocii disponibile atât timp cât doriți. Există un glisor util pe care utilizatorii îl pot controla cu ușurință pentru a schimba tonul și efectul vocii. Pentru a îmbunătăți lucrurile, există indicatori de efect vocal sub forma a cinci pictograme care v-ar putea ajuta să decideți ce fel de voce încercați să obțineți. Puteți alege între Dragon, Bărbat, No Effect, Femeie și Pisoi. De asemenea, puteți face înregistrări de testare și le puteți asculta imediat după ce nu trebuie să așteptați să fie redat sau exportat. Când credeți că ați găsit tonul și tonul perfect, puteți începe să plasați apeluri în contul Skype sau în alte conturi de mesagerie instant. Software-ul se va sincroniza automat și va fi activat, dar în unele cazuri, poate totuși solicita permisiunea de a accesa și conecta platforma de apel vocal. După aceea, ești bine să mergi!

Schimbarea modului în care sună

All-in-One Voice Changer este un software de schimbare a vocii care vă va face apelurile mai interesante ca niciodată. Vă permite să schimbați felul în care sună vocea dvs. jucându-vă cu diferite jocuri și personalități. Acest lucru poate fi utilizat cu alte aplicații și software pentru apeluri vocale precum Skype! Există o mulțime de lucruri pe care le poți face cu All-in-One Voice Changer, de la pur și simplu să te distrezi cu prietenii tăi, la un ton de afaceri consistent în apelurile telefonice. Ați fi surprins cât de la îndemână este acest software.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: