Download All-in-One Messenger - Descarca PC Telefon Android sau IOS

All-in-One Messenger
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mesageria simplificată

Nu ar mai trebui să comutați între platformele de mesagerie cu All-in-One Messenger. Este o extensie de browser utilă care vă va permite să deschideți și să utilizați simultan aplicații de mesagerie, astfel încât să puteți urmări cu ușurință toate mesajele dvs. și să evitați să pierdeți nimic important.

Comunică în mai multe moduri

Messenger All-in-One este o binecuvântare pentru cei care se ocupă și gestionează mai multe conturi. Poate fi complicat și confuz atunci când trebuie să comutați constant între file, aplicații pentru desktop și Windows doar pentru a verifica actualizările. Din fericire, această extensie poate găzdui multe platforme de mesagerie diferite, care sunt utilizate de obicei atât pentru trimiterea de mesaje personale, cât și pentru cele legate de muncă. Aceasta susține până la 27 de platforma de chat e cum ar fi Facebook Messenger, Slack, Google Hangouts, WeChat și WhatsApp. Odată ce extensia este instalată, lansarea acesteia vă va duce la fereastra aplicației unde veți fi întâmpinați de toate platformele de mesagerie acceptate. Interfața este destul de simplă, iar casetele de chat de care veți avea nevoie sunt doar la un clic distanță. Messenger All-in-One vă va cere să vă conectați la contul dvs. și va apărea o filă pentru acea platformă de chat. O nouă filă va fi adăugată de fiecare dată când selectați o altă platformă, astfel încât în loc să deschideți multe aplicații pe desktop sau filele din browserul dvs., puteți gestiona toate comunicările într-o singură aplicație. Acest lucru este convenabil și un mod mult mai puțin confuz decât să aveți căsuțele de chat împrăștiate în ferestrele individuale de pe desktop. Comutarea între casetele de chat este de asemenea mai ușoară cu utilizarea tastelor rapide sau comenzile rapide.

De asemenea, are funcții care vă vor permite să taci temporar casetele de chat, astfel încât să vă puteți concentra pe cele mai importante. Există o opțiune de a permite notificările să pop-up, astfel încât vă poate avertiza despre mesaje noi. Pe de altă parte, puteți, de asemenea, să tastați toate notificările sonore ale unui anumit chat dacă nu doriți să vă deranjați. Acest lucru este deosebit de util atunci când aștepți un apel sau un mesaj important. În acest fel, puteți evita alertele false și vă puteți pierde timpul verificând constant dacă notificarea pe care ați primit-o este cea pe care o anticipați.

Păstrați mesajele securizate

Cu toate căsuțele de chat pe care le aveți deschise, este posibil să vă faceți griji să le păstrați private. Nu este necesar să vă preocupați, deoarece singurul lucru pe care aplicația îl va reține este contul și parola dvs., astfel încât nu va trebui să vă conectați din nou și din nou. Toate mesajele și apelurile dvs. de chat nu vor fi înregistrate sau păstrate în jurnalele. Confidențialitatea este asigurată atunci când utilizați Messenger All-in-One. De asemenea, datele dvs. de acreditare sunt sigure, deoarece nu permite schimbul de informații între platformele de chat. De exemplu, numele de utilizator și parola pe care le veți introduce pe Facebook Messenger nu vor fi automat copiate pentru conectarea Hangouts.

Convenabil și productiv

Messenger All-in-One este unul dintre cele mai bune instrumente de productivitate de care nu știai că ai nevoie. Odată ce ai început să-l folosești, îl vei găsi incredibil de util și îți va schimba complet viața. Dacă aveți toate conturile accesibile într-o singură aplicație, este mai puțin complicat atunci când trimiteți și răspundeți la mesaje.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: