Download Alex Gordon - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Alex Gordon
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8 | Versiune: 3
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Alex Gordon este un joc interesant de platformă dezvoltat de Free Ride Games care vă va aminti de celebrul Indiana Jones. Aventura vă așteaptă în timp ce mergeți în căutarea pieselor lipsă ale unei amulete antice . Pregătește-te pentru multe sărituri și alergări!

Vânătoare de comori și misiuni de salvare

Jocul începe cu o scurtă animație care îi arată lui Alex Gordon și a surorii sale la fel de aventuroase găsind o amuletă misterioasă în interiorul peșterii. Aparent, vechii zei ai insulei sunt nemulțumiți și, prin urmare, au împrăștiat bucățile amuletei. Sora lui Alex Gordon a fost de asemenea răpită și va fi returnată doar după ce veți găsi din nou toate piesele amuletei. Obiectivul jocului nu este diferit de cel al altor platforme. Este o altă misiune de salvare care vă va solicita să depășiți obstacolele provocatoare în fiecare etapă. Chiar și așa, veți găsi în continuare acest joc interesant și interesant . În afară de a sări pe terasă, veți ajunge, de asemenea, să înotați sub apă și să vă agățați de frânghii. Există și alte personaje de joc pe care le vei întâlni pe parcurs. Unele dintre ele sunt prietenoase și vă vor oferi îndrumări cu privire la aventura dvs., în timp ce altele sunt dușmanii voștri. Nu este nimic de care să se teamă de ei, deoarece au învins cu ușurință. Tot ce trebuie să faceți este să vă bateți peste cap. Dacă le atingi, vei pierde o viață, deci fii foarte atent.

De asemenea, trebuie să vă amintiți să adunați cât mai multe monede și să aveți grijă la stelele de aur. Monedele colectate vor determina scorul dvs. pentru fiecare nivel, în timp ce stelele vor deschide căi bonus în jocuri. În afară de asta, o altă comoară de aur poate fi găsită în joc, cum ar fi diamante și coroane de aur. Fii atent și la inimile tale, mai ales când ai pierdut o viață. Jocul este destul de generos atunci când vine vorba de vieți și când îl pierzi vreodată, îl poți înlocui cu ușurință dacă găsești o inimă. Sunt împrăștiate pe tot parcursul, așa că trebuie doar să fii cu ochii pe ele.

Bucurați-vă de o aventură în 2D

Grafica lui Alex Gordon este o școală cam veche, dar sunt îngrijite și netede . Setarea insulei se reflectă și asupra fundalului jocului și a celorlalte elemente ale acestuia. După cum am menționat, vi se va aminti de Indiana Jones în timp ce jucați. Designul personajelor lui Alex Gordon îl face să pară o adevărată pisică exploratoră care a văzut multe părți ale lumii. În timp ce există îmbunătățiri care pot fi considerate a îmbunătăți, jocul este capabil să ofere ceea ce se așteaptă de la un joc de platformă 2D.

Frumos și ușor de jucat

Jocul are peste 50 de niveluri provocatoare, dar nu sunt frustrant de dificile, ceea ce vă permite să vă bucurați cu adevărat de joc. Alex Gordon este unul dintre acele jocuri clasice de platformă pe care nu trebuie să le stresezi. Obstacolele au cantitatea potrivită de dificultate în ele care te vor lăsa totuși să te simți îndeplinit după ce ai terminat un nivel.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: