Download AirStrike II: Gulf Thunder - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri Avioane
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Win95/98/98SE/Me/2000/NT/XP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
AirStrike II: Gulf Thunder este continuarea jocului precedent, considerat a fi cel mai interesant joc 3D de actiune cu elicoptere. Continuarea acestuia vine cu cateva plusuri ce vor incanta pasionatii acestui tip de jocuri!

Piese centrala a lui AirStrike II: Gulf Thunder este o baza noua pe care teroristii o au in stapanire, bine aparata si inteligent conceputa pentru a face fata oricarui tip de atac. Acestia au acum in dotare noi arme si diferite tipuri de explozivi. Singura ta modalitate de a-i distruge e aceea sa-i anihilezi in timp ce acestia sunt in miscare. Dupa ce vei face acest lucru, trebuie sa ajungi sa le distrugi baza care este destul de bine aparata cu turnuri si cu tot felul de arme impotriva ta.

AirStrike II: Gulf Thunder are 15 nivele noi . Exista o multime de tipuri de aeronave cu care poti zbura, fiecare are caracteristici si arme unice ce te vor ajuta sa-i distrugi pe inamici. Pe langa acest lucru vei avea si un general ce iti va da tot felul de sfaturi ce te vor ajuta sa fii mereu cu un pas in fata teroristilor.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
19/06/2012, 10:06
nu amfttrwwae