Download Aircrack-ng - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Aircrack-ng
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Evaluează-ți securitatea rețelei Wi-Fi cu aceste instrumente gratuite

Aircrack-ng vă permite să asigurați securitatea rețelei dvs. Wi-Fi cu suita sa de instrumente. Instrumentele vă permit să monitorizați, să atacați, să testați și să crapați. Vedeți cât de bună este securitatea Wi-Fi. Funcționează cel mai bine pe Linux, dar poate fi folosit și pe Windows, OS X, OpenBSD, FreeBSD, NetBSD, Solaris și eComStation 2.

Poate fi folosit din motive mai nefaste

Motivul principal pentru care Aircrack-ng a fost creat a fost astfel încât să puteți verifica securitatea propriei rețele Wi-Fi. Cu toate acestea, dacă ai fi atât de înclinat, ai putea să îndrepți instrumentele către rețeaua Wi-Fi a altei persoane și să încerci să obții acces cu instrumentele. Veți avea nevoie de o cantitate corectă de abilități de hacking și programare pentru a-l scoate, dar este posibil dacă sunteți atât de înclinat să o faceți.

Nu este un program ușor de utilizat

Acest software este destinat doar experților în programare, testare de securitate și hacking, deoarece necesită multă abilitate de programare pentru a-l utiliza corect și eficient. Este o suită utilă de instrumente pentru evaluarea securității rețelei dvs. Wi-Fi, dar veți avea nevoie de abilități de programare foarte bune dacă utilizați versiunea Windows. Veți avea nevoie de abilitățile de codare necesare pentru a vă dezvolta propriile DLL-uri pentru a conecta Aircrack-ng la cardul wireless actual. Nu le puteți descărca și software-ul nu va funcționa fără ele. Drept urmare, acest software are o bază de utilizatori limitată.

Mai multe despre Aircrack-ng

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: