Download Agnitum Outpost Firewall - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Agnitum Outpost Firewall
Categorie:
Programe Firewall
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 2003 | Versiune: 8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Agnitum Outpost Firewall este un instrument de securitate pentru utilizatorii de PC-uri Windows care ajută la împiedicarea hackerilor să fure informații personale de pe fișierele din computer.

În zilele noastre, nu este suficient să vă protejați computerul împotriva unei singure forme de amenințare online. Trebuie să fii pregătit pentru a combate orice ar putea arunca internetul la tine. Aceasta include asigurarea faptului că aveți instalat un program de firewall pentru a împiedica accesul oamenilor la computer.

Agnitum Outpost Firewall oferă un nivel puternic de protecție pentru a vă asigura că hoții cibernetici nu pot accesa computerul. Există un firewall cu două sensuri pentru a asigura conexiunile de rețea sigure, precum și o caracteristică SmartDecision care vă ajută să luați decizia adecvată despre ce trebuie să faceți cu orice probleme de securitate pe care le-ați putea confrunta.

În plus, Agnitum Outpost Firewall oferă un sistem și o aplicație de protecție pentru a vă asigura că software-ul instalat pe computer, precum și sistemul de operare al acestuia, sunt protejate la maximum. Firewallul Agnitum Outpost are, de asemenea, un Mod de Divertisment pentru când jucați jocuri pe PC sau vizionați videoclipuri.

Firewall-ul Agnitum Outpost poate fi un pic dificil pentru începători să își dea seama. Din fericire, există o funcție Auto-Learn 2.0 pentru începători care vă va ghida în acest proces. Trebuie doar să ai suficient de răbdare pentru a-l lăsa să te plimbe.

Dacă doriți să protejați fișierele și programele software ale PC-ului dvs. împotriva amenințărilor online, încercați Agnitum Outpost Firewall.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: