Download Aeronauts - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Aeronauts
Categorie:
Jocuri Avioane
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Pentru a supravietuii in lupta din acest joc, trebuie sa in un pilot priceput. Nu trebuie doar sa zbori, te afli intr-un avion militar, trebuie sa si lupti!

Aeronauts este un joc distractiv online, in care va veti putea angaja in lupte puternice impotriva pilotiilor de avioane virtuale din intreaga lume. Inainte de asta trebuie sa treci prin niste tutoriale, care desi par plictisitoare sunt necesare pentru a stapanii miscarile avionului si pentru a face trucuri cu el. Tehnica de pilotaj se va dovedi esentiala pentru a obtine victoria.

O alta caracteristica interesanta este aceea de a personaliza atat pilotul cu imbracaminte cat mai frumoasa cat si avionul cu arme puternice si imbunatatiri tehnice.

Aeronauts are o grafica atractiva, intr-un stil realist, desi pare ca are un stil de desen animat mai mult. Efectele sonore te tin in priza si fac jocul mult mai distractiv de jucat.

Aeronauts este un joc foarte original, ce contine modul de joaca online si ofera o pofta de lupta cu avioane necesara pentru dominatie si supravietuire
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
23/03/2013, 10:25
nu stiu cum e jocu ca se downlandeaza cred ca e tare ca nu e demo
Vizitator
12/01/2012, 17:29
tare tare tare