Download Adobe Revel for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Adobe Revel for Windows 10
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Împărtășire de fotografii platformă încrucișată pentru prieteni și familie

Adobe Revel este o soluție de partajare de fotografii / video multiplă platformă, destinată grupurilor închise de prieteni și familie.

Soluție grozavă cu platformă

Adobe Revel este deosebit de bun pentru familiile și grupurile de oameni care nu utilizează același sistem de operare sau sistem de operare mobil, deoarece fotografiile adăugate la Adobe Revel sunt sincronizate automat pe platforme, inclusiv OS X, Windows 8 PC, tabletă, iPhone sau iPad și online. Puteți crea grupuri de bibliotecă de grup pentru vacanțe sau excursii specifice care permit membrilor să adauge fotografii, videoclipuri, comentarii, subtitrări și să le eticheteze preferatele.

De asemenea, Adobe Revel sincronizează automat fotografiile cu dispozitivele dvs., astfel încât să nu vă faceți niciodată griji cu privire la încărcarea fotografiilor pentru a putea vedea familia. De asemenea, este convenabil ca toate fotografiile de familie să fie aranjate într-un singur loc, cu membrii actualizați când se adaugă ceva nou, fără a fi nevoie să trimiteți e-mailuri sau link-uri către fotografii. Cu toate acestea, multe dintre acestea sunt posibile pur și simplu prin crearea unui grup pe Facebook fără a fi necesar să instalați software-ul Adobe Revel.

Ușor de instalat și configurat

Adobe Revel este ușor de configurat pe toate dispozitivele. Odată instalat, creați pur și simplu un cont Adobe Revel și încărcați fotografiile care pot fi vizualizate pe orice dispozitiv. Există o mulțime de filtre de tip instagram cool, dintre care puteți alege, de asemenea, ușor de aplicat. Cu toate acestea, există câteva sclipiri enervante. De exemplu, Adobe Revel nu va încărca fișiere video în format .MOV și nu face clar care a fost numele original al fișierului atunci când a fost încărcat, ceea ce face esențială etichetarea postării și etichetarea.

Slick dar nu perfect

Adpbe Revel este un produs Adobe obișnuit, dar dacă sunteți un utilizator al grupului Facebook, nu veți găsi avantaje majore în afară de filtre și de confidențialitate adăugată.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: