Download Adobe Edge Animate - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Adobe Edge Animate
Categorie:
Programe Web
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați site-uri web ucigașe interactive

Adobe Edge Animate este un instrument de mișcare web și de interacțiune care permite proiectanților să aducă conținut animat pe site-uri web, folosind standarde web precum HTML5, JavaScript și CSS3.

Echivalent cu Adobe Flash Pro

Deși Adobe a declarat că nu este un înlocuitor direct pentru Flash, Adobe Edge oferă majoritatea funcțiilor de design disponibile în Adobe Flash Professional.

Adobe Edge vă permite să adăugați animații la documentele HTML și să adăugați stiluri CSS în fișierele SVG, PNG, JPG și GIF. Edge se bazează pe motorul de redare WebKit și profită din plin de cele mai recente standarde de dezvoltare web, deoarece Adobe încearcă să găsească o soluție la problemele legate de Flash între platforme și producători, precum interzicerea Flash de către Apple pe iPhone.

Editor bine organizat, cronologie

Adobe Edge vă permite să realizați cu ușurință animații coregrafice cu un editor de cronologie simplă. Aceasta include posibilitatea de a anima poziția, dimensiunea, culoarea, forma, rotirea și multe altele la nivelul proprietății. Puteți, de asemenea, să copiați și să lipiți tranzițiile, să le inversați și să alegeți dintre cele peste 25 de efecte de ușurare încorporate pentru o creativitate suplimentară

Un criminal criminal?

Într-o zi, Adobe Edge ar putea înlocui Flash ca standard pentru conținut multimedia pe web. Descărcați această previzualizare gratuită funcțională completă și vedeți-vă pentru dvs.

Cel mai recent Adobe Edge Animate a fost actualizat cu suport pentru video HTML5, posibilitatea de a importa foi de sprit din Flash Pro, Photoshop sau alte instrumente de proiectare și conectarea suportului pentru articole DPS. Puteți, de asemenea, să copiați și să lipiți opere de artă SVG de la Illustrator și există instrumente suplimentare de mână și zoom.

Schimbări

Cel mai recent Adobe Edge Animate a fost actualizat cu suport pentru video HTML5, posibilitatea de a importa foi de sprit din Flash Pro, Photoshop sau alte instrumente de proiectare și conectarea suportului pentru articole DPS. Puteți, de asemenea, să copiați și să lipiți lucrări de artă SVG de la Illustrator și există alte instrumente Hand și Zoom.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: