Download Absolute Car Driving Simulator 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Absolute Car Driving Simulator 2
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Absolute Car Driving Simulator 2 este un joc de conducere în care conduci o mașină rapidă în jurul unei mici secțiuni a unui oraș. Puteți încerca câteva mașini diferite. Orașul are o serie de rampele de cascadorie în care sunteți încurajați să conduceți peste ele.

Actul condusului în jurul unui oraș

Absolute Car Driving Simulator 2 nu are cu adevărat sens. Conduceți în jurul mașinilor care arată diferit, dar toate se descurcă la fel și merg cu aceeași viteză. Sunt jupuite cu culori și forme diferite, dar toate conduc la fel. Orașul este foarte mic și este construit dintr-un set de numeroase blocuri care au fost texturate pentru a semăna cu clădirile. Există câteva rampe întinse în jurul orașului, dar salturile aproape întotdeauna se simt la fel; nu puteți modifica modul în care săriți fiecare rampă, decât să încetiniți puțin în apropiere.

Există jocuri de conducere mai bune

Absolute Car Driving Simulator 2 este un joc foarte ieftin, pe care majoritatea oamenilor l-ar considera neterminat, deoarece nu are niciun rost real să joci. Alte jocuri precum versiunile 3D ale Grand Theft Auto au făcut lucruri mai bune cu conducerea vehiculelor în jurul unui oraș. Absolute Car Driving Simulator 2 este un joc foarte nesatisfăcător, mai ales atunci când luați în considerare numeroasele jocuri anterioare acestuia care au creat simulatoare de conducere mai bune ca un produs secundar al jocului lor principal.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: