Download A Virus Named TOM - Descarca PC Telefon Android sau IOS

A Virus Named TOM
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un virus numit TOM este un joc pentru calculatoare care rulează pe platforma Steam.

În ceea ce privește poveștile din spate, un virus numit TOM are o distracție. Orașul în care Dr. X trăiește este alături de perfect. El a ajutat să inventeze produse care fac din trafic un lucru din trecut, precum și o mulțime de alte invenții interesante. Din păcate, dr. X este destul de iritat pentru că tocmai a fost concediat de o corporație uriașă. Acum a creat un virus pentru a reveni la oamenii care l-au scos de la serviciu.

Un virus numit TOM este un joc hibrid de acțiune / puzzle care are un sentiment foarte retro în anii '60. Scopul Dr. X este de a contamina fiecare dispozitiv electronic din oraș cu TOM, virusul creat de el. Este treaba ta să-l ajuți pe dr. X să rezolve puzzle-uri în joc pentru a ajuta la răspândirea virusului său.

Rezolvarea puzzle-urilor într-un virus numit TOM necesită o mulțime de abilități de raționament. În plus, va trebui să evitați inamicii precum paianjenii și vigilenții electronici care încearcă să vă zădărnicească încercările de a răspândi TOM.

O caracteristică frumoasă a unui virus numit TOM este că puteți juca meciuri online cu până la patru prieteni . Primele niveluri sunt ușor de stăpânit, dar jocul devine rapid mai dificil pe măsură ce progresați.

Un virus numit TOM este un joc distractiv pe un joc de puzzle hi-tech, pe care majoritatea utilizatorilor îl vor considera o provocare interesantă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: