Download Zuma's Revenge! - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Zuma's Revenge!
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Răzbunarea lui Zuma! este următoarea captivantă a lui Zuma , puzzle-ul care izbucnește cu bule unde controlezi o broască pierdută care s-a aflat împotriva zeului insulei Zuma supărat.

Povestea este doar o decorare pentru acțiunea puzzle uneori frenetică, care constituie Răzbunarea lui Zuma! Cu toate acestea, textul și dialogul plin de umor și ireverențial ajută cu adevărat să facă din aceasta o experiență fermecătoare.

Tu controlezi o broască din centrul ecranului, trăgând bile colorate la un lanț de bile se strecoară de-a lungul unei căi spre gura unei statui. Sarcina ta este să-i oprești să sosească. Bilele sunt eliminate prin metoda obișnuită de creare a unui lanț de trei sau mai multe de aceeași culoare. Există diverse puteri pentru a menține Răzbunarea lui Zuma! interesant și o mulțime de modele de trasee diferite.

La fiecare câteva niveluri, există o luptă cu șeful, care menține Răzbunarea de bază a Zumei! mecanic, dar adaugă o altă țintă pentru a trage bile în timp ce șterge fluxul nesfârșit de bile.

Dacă nu ați jucat niciodată un joc Zuma, Răzbunarea lui Zuma! va fi minunat. Jocul este simplu, dar incredibil de convingător. Pentru persoanele care au jucat-o înainte, grafica este mai proaspătă, și există câteva modificări frumoase în joc pentru a-l păstra interesant.

Addictiv, atractiv și plin de umor - dacă nu urăști jocurile de puzzle, vei descoperi că nu poți înceta să joci Zuma's Revenge!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: