Download Zombie Shooter 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Zombie Shooter 2
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sfarsitul lumii a venit si zombii sunt peste tot in Zombie Shooter 2 . Este un joc de acțiune și aventură dezvoltat de Gamebra.com unde trebuie să faci tot posibilul pentru a supraviețui într-un oraș plin de strigoi .

Fii un supraviețuitor

Orașul în care vei veni este deja în ruină și zombi sunt acolo pentru creierul și sângele tău. La începutul jocului, veți putea alege ce personaj doriți să jucați și apoi să selectați o manevră sau o abilitate . Ei se vor dovedi a fi de ajutor odată ce veți fi eliberat acolo, în aer liber, unde zombii așteaptă să se sărbătorească. Controalele sunt cu adevărat ușoare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji să vă confundați în timp ce vă aflați în mijlocul jocului. Veți vedea că întregul joc se desfășoară din privirea unei păsări, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la comutarea unghiurilor camerei și a punctelor de vedere. De asemenea, este mai ușor să strategiți și să căutați puncte de evadare în acest fel.

Zombii se mișcă foarte încet, așa că ai suficient timp pentru a te strategia și a fugi. Deși te-aș sfătui să nu fii atât de nepăsător și încrezător în ciuda mișcărilor lor încet. Odată ce au format un hoard suficient de mare pentru a vă bloca drumul, nu există nici o moarte care scapă. Nu există nici o scuză pentru a vă lăsa pe un loc inutil pentru perioade lungi de timp. Bani și alte pradă pot fi recuperate din casele goale și din lăzi de tragere. După ce ați terminat colectarea tuturor obiectelor din jurul unei zone, grăbiți-vă și fugiți spre următoarea destinație. Săgeți verzi strălucitoare sunt așezate pe drumuri pentru a vă ghida spre unde trebuie să mergeți. De asemenea, trebuie să fiți atenți la semnele de întrebare verzi! Trebuie să mergeți peste ele pentru a auzi instrucțiuni și pentru a primi misiuni de la un alt personaj de joc. Un alt sfat pe care îl voi părăsi este să fii atent la fotografiere. Nu trageți arma fără scop, deoarece nu aveți muniție infinită în acest joc. Asigurați-vă că țintiți în mod corespunzător, deoarece rezervoarele chimice sunt împrăștiate în zonă. Vor exploda fără avertisment odată ce îi trageți.

Gata-ți armele

Există în jur de 60 de arme pe care le poți folosi pentru a te apăra de peste 100 de zombi care cutreieră în zonă. Unele dintre aceste arme reci sunt pistolele, bombele și puștile lunetiste. Misiunile pot fi dure și dificultatea fiecărei etape crește. Din fericire, pe lângă faptul că aveți arme badass la dispoziție, în joc există alte dispozitive care vă vor ajuta să câștigați precum radarele și drone de luptă. Armele și gadgeturile dvs. vor primi, de asemenea, upgrade-uri pe măsură ce vă ridicați nivelul. Vei descoperi curând că lumea nu este doar terorizată de zombi și, prin urmare, vei avea nevoie de arme mai puternice.

Plin de suspans

Graficele Zombie Shooter 2 sunt capabile să stabilească perfect temele apocaliptice ale jocului. Zombii arată îngrozitor, mai ales când se reunesc și formează un singur grup mare. Cu toate acestea, acest joc se desfășoară fără probleme și se dovedește a fi palpitant peste tot.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: