Download ZipItFree - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ZipItFree
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Alternativă gratuită WinZip

ZipItFree este o alternativă gratuită WinZip care utilizează tehnologia avansată Black Hole Super 5X Compression pentru a comprima fișierele dvs. cât mai mult posibil .

În afară de orice altceva, cel mai bun lucru despre ZipItFree este faptul că este complet gratuit - fără înregistrări sau taxe supărătoare. Acestea fiind spuse, procesul de instalare este foarte agresiv, ZipItFree vă oferă o mulțime de programe suplimentare și schimbarea modului în care este prezentat, în speranța că veți aluneca și instala. Programul este complet funcțional cu Vista și Windows 7, deși interfața nu este destul de rapidă cu programe la fel de moderne.

Punctul cheie al ZipItFree este, însă, modul în care comprimă fișierele folosind ceea ce dezvoltatorii numesc metoda Black Hole, care oferă raporturi de compresie foarte mari și o decompresie ultra rapidă . Acest lucru este atât de eficient, încât ZipItFree este un rival serios pentru uriașii lumii de compresie a fișierelor, cum ar fi WinZip și WinRAR.

Celălalt punct important de vânzare este ceea ce numesc algoritmul de criptare ZipV2 pe care îl descriu drept „de departe cea mai sigură criptare pentru arhivare (de sute de ori mai sigură decât chiar cea mai importantă criptare AES)”. Cât de sigură este acest format este discutabil, dar faptul este unul dintre raporturile de compresie mai puțin utilizate, ceea ce ar trebui să însemne că este mai puțin susceptibil să atace.

În afară de faptul că ZipItFree gestionează mai multe formate cu ușurință, puteți, de asemenea, să lăsați comentarii pe arhivele dvs. care descriu ce conține arhiva, astfel încât să nu fiți nevoiți să vă supărați pentru a dezlipea totul pentru a privi în interior. Dacă puteți trece cu vederea ambalajul urât, ZipItFree este un compresor de fișiere la care trebuie să vă luați în calcul.

Pentru o alternativă gratuită și puternică la WinZIP și WinRAR, ZipItFree este unul dintre cele mai impresionante eforturi de acolo.

ZipItFree acceptă următoarele formate

ACE, ARC, BH, BZip, CAB, GZIP, JAR, LHA, RAR, TAR, UUE, XXE, ZIP, Grădina zoologică și Arhiva

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: