Download Xeoma Video Surveillance Software - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Xeoma Video Surveillance Software
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru iubitorii de supraveghere

Persoanele care caută o modalitate gratuită de a păstra cu ochii asupra casei sau afacerilor lor ar trebui să arunce o privire spre Xeoma. Acest software special oferă tehnologie CCTV în mod gratuit, astfel încât utilizatorii să o poată controla pentru a supraveghea anumite zone ale clădirilor lor și pentru a vă asigura că este sigur și sigur în orice moment.

Spionez cu ochiul meu mic

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Xeoma este că este foarte ușor de instalat și utilizat. Aceasta înseamnă că chiar și utilizatorii de tehnologii începători ar trebui să poată face față fără a avea prea multe probleme. Este livrat cu o gamă largă de funcții utile, care promit să revoluționeze securitatea și să se asigure că toată lumea poate fi protejată gratuit. În timp ce această tehnologie se îndreaptă spre stele cu scopul ei, se pare că mai trebuie făcută puțin pentru ea. Problema principală este calitatea imaginilor de supraveghere, care lasă multe de dorit.

Ești gata să le vezi pe toate?

Având în vedere că Xeoma este liber să descarce și să utilizeze, multe persoane care caută software de supraveghere pot constata că merită să le verifici. Cu toate acestea, există bug-uri în sistem care îl pot îngheța și glitch. În timp ce tendința software-ului de a comprima imagini le poate face dificil de vizualizat, limitând în cele din urmă eficacitatea acestuia.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: