Download X Speed Race - Descarca PC Telefon Android sau IOS

X Speed Race
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 4.1.5
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

X Speed Race este un joc de curse auto dezvoltat de Madalin Stanciu. Are un gameplay foarte interesant care te va face să fii dependent de curse. Există, de asemenea, multe mașini cool pentru a alege.

Gatați-vă motoarele

Experimentează cum este să conduci o mașină sport reală și să participi la curse oficiale. Jocul te face să te simți ca un antrenor profesionist. Există diferite tipuri de mașini din care să alegeți și toate au propriile designuri unice și nivel de abilități. De asemenea, sunt modelate după mașini sport din viața reală, ceea ce înseamnă că vă veți confrunta cu o adevărată concurență dură pe drum. Se va dovedi a fi o adevărată provocare pentru a le depăși. Dacă chiar și tu rămâi în spatele adversarilor, nu te panica! Puteți accelera întotdeauna folosind impulsul Nitro . Acest lucru vă va ajuta să vă conectați la ceilalți și chiar să vă construiți impulsul.

Sfat Pro! După ce reușești să treci peste toate celelalte mașini de curse, fă tot posibilul să încerci să îți asiguri locul. Jocul nu are o funcție de vedere din spate, astfel încât nu puteți vedea cât de aproape sunt celelalte mașini. Înainte de a-l cunoaște, ei trec brusc pe lângă tine! Există o mini-hartă în colțul ecranului în care veți putea vedea mișcările mașinii și a celorlalți piloti, dar acestea vor apărea doar ca puncte mici, în mișcare. Încă va fi dificil să determinați distanța dintre dvs. și adversarii dvs., astfel încât să fiți mai atenți. Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-mi pare rău!

Ar fi inevitabil să dai peste alte mașini în timp ce încerci să câștigi mâna superioară în timpul cursei. De asemenea, vor fi momente în care s-ar putea să te împotrivești de pereții pistei de curse. Este posibil să nu observați niciun efect la început și mașina dvs. ar părea neafectată, dar acumulează de fapt daune. Veți putea monitoriza starea de sănătate a mașinii dvs. prin Contorul de daune, care este afișat și pe ecran.

Pe lângă harta mică și contorul de daune, puteți vedea, de asemenea, poziția mașinii dvs., numărul de ture la cursă, timpul de tură și contorul de viteză.

O bună grafică a jocului

Jocul este capabil să ofere bine atunci când vine vorba de graficele 3D ale jocului. Fundalurile și traseele de curse sunt foarte detaliate și realiste . Chiar și mașinile de curse sunt proiectate în mod corespunzător așa cum ar arăta în viața reală, dar asta nu înseamnă că nu poți să te distrezi cu ele. Mașinile de curse pot fi personalizate . Le puteți schimba culorile în cea preferată. Te va face să te simți ca și cum ai deține cu adevărat mașina. Cât despre mine, îmi place să-mi schimb mașinile în galben sau roșu.

Pregătește-te la cursă

X Speed Race este cu adevărat totul despre curse. Este un joc palpitant și captivant de jucat mai ales atunci când nu ai nimic mai bun de făcut. Spre deosebire de alte jocuri de curse, X Speed Race te va face să simți că concurezi cu adevărat la un adevărat turneu de curse.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: