Download X-Mouse Button Control Portable - Descarca PC Telefon Android sau IOS

X-Mouse Button Control Portable
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Controlul butonului X-Mouse supraalimentează mouse-ul

X-Mouse Button Control este o aplicație gratuită care vă permite să personalizați butoanele mouse-ului într-o varietate de moduri diferite. Puteți să dați mouse-ului dvs. funcții diferite în funcție de software-ul pe care îl utilizați sau să-i spuneți să schimbe funcțiile în funcție de fereastra în care se află indicatorul. De exemplu, puteți atribui controlul volumului pe roata de derulare a mouse-ului ori de câte ori pointerul este în player-ul dvs. media fereastră. Această aplicație transformă mouse-ul într-un instrument versatil care economisește timp și apăsări de taste.

Obțineți lucrurile așa cum vă plac

Controlul butonului X-Mouse este puternic și versatil, dar poate fi puțin intimidant să-l folosești la început. Există o mulțime de opțiuni de personalizare și doar o cantitate limitată de îndrumări. Cu toate acestea, multe meniuri sunt de fapt destul de auto-explicative și, odată ce te-ai jucat de câteva ori, vei vedea că este destul de simplu la suflet, deși oferă o mulțime de opțiuni. Dacă configurați mouse-ul exact așa cum doriți, poate dura puțin, dar după ce ați terminat, veți fi uimit de timpul pe care îl puteți economisi.

Instrumentul perfect pentru controlul frecărilor de control

Dacă utilizați mult tastatura și v-ar plăcea să puteți face mai multe lucruri doar cu doar clicuri de mouse Controlul butonului X-Mouse merită verificat. Este un proiect indie și arată, dar este un instrument foarte valoros.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: