Download X-Mouse Button Control - Descarca PC Telefon Android sau IOS

X-Mouse Button Control
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Personalizați mouse-ul cu ajutorul butonului X-Mouse Control

Mouse-ul smerit poate face mult mai mult decât punct și clic, iar X-Mouse Button Button intenționează să deblocheze potențialul său. Această utilitate gratuită vă permite să mapați noi funcții pe butoanele mouse-ului . Nu numai că poate atribui fiecărui buton noi sarcini, ci poate și să depindă de aceste contexte, astfel încât funcția unui buton într-o bucată de software nu poate fi aceeași în alta.

Faptul de a face nasturi

Utilizarea butonului X-Mouse Control poate fi puțin descurajantă la început: există o mulțime de opțiuni , iar interfața, deși curată și ușor de înțeles, nu ține mâna prin procesul de alocare a acestora. Ceea ce îi lipsește ușurința, însă, se compune în versatilitate: puteți crea mai multe profiluri , fiecare având propriul set de funcții. Puteți crea chiar și „straturi” sau seturi de comenzi noi în cadrul fiecărui profil, permițându-vă să utilizați mouse-ul pentru funcții diferite în momente diferite.

Util pentru utilizatorii avansați

X-Mouse Button Control este un instrument foarte puternic de personalizare a interfeței pentru persoanele care doresc să poată îndeplini o gamă largă de funcții diferite, cu doar un clic pe un buton sau o atingere a roții lor de defilare. Poate fi un pic intimidant pentru utilizatorii noi, dar este mai mult decât compensează cu bogăția de opțiuni.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: