Download World of Warcraft: Cataclysm - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Suntem bucurosi sa anuntam cea dea treia varianta a celebrului joc MMORPG pe care il stie toata lumea, numele ei este World of Warcraft: Cataclysm

Povestea jocului incepe cu intoarcerea din infern a Dragonului de la Deepholm. Sosirea acestei creaturi infricosatoare va provoca un eveniment catastrofal in lume care va schimba pentru totdeauna taramul Azeroth.

Pe langa adaugarea unei noi linii complet noua in istoria jocului, World of Warcraft: Cataclysm aduce o multime de caracteristici noi in joc: doua rase noi, cinci zone noi si alte surprize interesante. De asemenea nivelul de top al personajului a fost ridicat de la 85 la nivelul de top 525.

World of Warcraft: Cataclysm este cel mai popular MMORPG datorita faptului ca adauga sute de quest-uri si un numar mai mare de combinatii posibile intre rase si profesii. Jocul este prin urmare mai usor de gestionat si mai placut. Jucatorii impatimiti vor trebui sa rezolve provocari mai dificile pentru a completa nivelurile si vor primi desigur recompense mai valoroase.

In ceea ce priveste grafica, World of Warcraft: Cataclysm se contopeste cu stilul original, dar se adapteaza la noile placi grafice disponibile de pe piata. Sunt mult mai multe detalii in personaje si peisaje, ceea ce inseamna cerinte mai mari de sistem. E un pret mic de platit daca ne gandim ca este cel mai popular joc online din lume.

World of Warcraft: Cataclysm aduce noi aventuri, personaje, tinuturi de explorat lumea din Azerth si desigur provocari pe cinste.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
10/04/2013, 09:10
SMECHER SUPE DUPER SMECHER FAI