Download World of Warcraft Starter Edition - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
World of Warcraft Starter Edition este editia gratuita a celebrului joc multiplayer online. Cu acest Starter Edition te poti bucura de aceasta lume online fara a fi nevoie de un abonament lunar.

World of Warcraft Starter Edition este la fel ca jocul full, dar are ceva limitari importante. Cea mai mare limitare este aceea ca eroul nu poate depasi nivelul 20. Aceste niveluri determina, experienta ta, puterea si abilitatile in joc. In schimb in jocul complet exista peste 80 de nivele pe care le poti parcurge cu personajul tau. De asemenea esti limitat la 10 monede de aur si la interzicerea discutiilor vocale pe chat.

Dupa ce am trecut de aceste limitari, World of Warcraft Starter Edition inca ne ofera o mare libertate pentru a explora tinuturile din acest joc superb de fantezie. Alaturi de eroul tau vei explora fiecare metru patrat si vei intalni viitori prieteni, dar si monstrii pe care trebuie sa-i infrunti.

Daca te decizi ulterior sa-ti faci abonament la WoW complet, poti sa-ti pastrezi personajul si progresul tau in World of Warcraft Starter Edition, ceea ce inseamna ca nu vei pierde timp cu pornirea de la inceput. Eu va avertizez ca acesta este un joc foarte captivant si frumos.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: