Download Wonderland Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 2000/XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
RPG-urile sunt deobicei jocuri cu teme medievale, troli, cavaleri si tot felul de creaturi mitice. Dar sunt si alte titluri RPG care ies din multime si ofera un cadru original, impreuna cu unele caracteristici unice.

Acesta este cazul lui Wonderland Online, o aventura plina de peripetii cu caractere in stil japonez si medii de lupta combinate. Primii pasi implica la fel ca in orice alt joc, alegerea unui server si crearea caracterului tau. Vei fi pe o nava care din pacate se scufunda, dar totusi vei scapa fiind salvat de un naufragiat. De aici incepe o adevarata aventura.

Wonderland Online dispune de o multime de lucruri. Vei face quest-uri pentru a obtine recompense, vei ucide dusmani pentru a castiga puncte de experienta si a progreza in nivel. Toate aceste elemente fac din Wonderland Online un joc foarte atractiv!

Printre altele am gasit Wonderland Online destul de distractiv si de captivant. Jocul este foarte usor de controlat, iar in afara de asta, puteti cere oricand ajutorul jucatorilor in cazul in care aveti o problema.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: