Download Wireless Network Watcher - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Wireless Network Watcher
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descoperiți intrusi în rețeaua dvs. Wi-Fi

Chiar dacă rețeaua dvs. wireless este protejată de o parolă, există șansa ca cineva să fi reușit să se conecteze la ea fără a ști. Acum, dacă sunteți deosebit de caritabil și nu vă deranjează viteze mai scăzute de internet, astfel încât alții să se poată bucura de internetul dvs. gratuit, atunci continuați mai departe. Dacă sunteți ca mine, și doriți să vă bucurați în mod egoist de internetul pe care îl plătiți cu viteză maximă , atunci Wireless Network Watcher este instrumentul de care aveți nevoie.

S-a spus o scanare

Utilizarea Wireless Network Watcher este simplă, trebuie doar să deschideți programul și vă scanează rețeaua pentru a afișa toate dispozitivele conectate . În câteva momente, puteți vedea orice vizitatori nedorite. Wireless Network Watcher oferă și detalii despre intrus, inclusiv adresa IP, routerul MAC și tipul de utilizator.

Nu este însă perfect. În testele noastre, Wireless Network Watcher nu a detectat toate dispozitivele din rețeaua noastră (admisibil de mare) la prima scanare, cerând teste repetate pentru a obține o imagine completă .

Ușor de folosit

De asemenea, Wireless Network Watcher este doar o fereastră în rețeaua ta. Nu oferă niciun avertisment și nu oferă nicio metodă de blocare sau interzicere a intrusilor . În schimb, vă arată doar că trebuie luată o acțiune, dar numai atunci când vă amintiți să priviți.

Din partea plus, Wireless Network Watcher este foarte ușor de utilizat . Trebuie doar să faceți clic pe butonul din bara de instrumente sau să apăsați tasta F5. Scanarea este aproape instantanee și cumulativă, computerele deja descoperite rămânând pe listă și se adaugă altele noi.

Un bun tutore Wi-Fi

În ciuda problemelor menționate, Wireless Network Watcher este un instrument excelent pentru a vă apăra rețeaua Wi-Fi. Dacă bănuiți că cineva se scurge din conexiunea dvs., nu ezitați să o descărcați.

S-a adăugat fereastra „Opțiuni dispozitiv” (Ctrl + F9), care vă permite să modificați separat configurația balonului bip / tavă pentru fiecare dispozitiv separat

Schimbări

S-a adăugat fereastra „Opțiuni dispozitiv” (Ctrl + F9), care vă permite să modificați separat configurația balonului bip / tavă pentru fiecare dispozitiv separat
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: