Download Windows 8 Consumer Preview (32 bit) - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Windows 8 Consumer Preview (32 bit)
Categorie:
Sisteme de Operare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Windows 8 Consumer Preview se instaleaza simplu si mai rapid ca Windows 7 parerea mea. Iar dupa ce procesul de instalare s-a terminat nici nu avem nevoie de drivere, pentru ca si le ia automat. Asta e si mai tare, fara drivere audio si video. Bine sunt cazuri unde nu au existat drivere, dar in cazul meu specific, nu au existat probleme.

In 10 minute aveam un OS functional si gata de folosinta. Pentru a-ti face un user, ai nevoie de un cont pe Windows MSN. O adresa de mail cu @hotmail.com sau @msn.com sunt de ajuns. Mi-am introdus adresa de email si gata noul OS ma astepta sa il folosesc. Dupa doar 10 minute va zic sincer ca am ramas wow cand am vazut diferenta intre Windows Developer Preview si Windows Consumer Preview. E de la cer la pamant, pe langa faptul ca pe blogul oficial au anuntat ca din septembrie pana in februarie au efectuat mai bine de 100 000 de schimbari in cod, va zic si eu sincer ca se vede diferenta.

Iar printre schimbari va spun ca s-a renuntat complet la butonul de Start. Deci nici nu mai exista, iar pentru unii utilizatori poate sa fie o problema. Dar te obisnuiesti repede, e ca si cum ai fi pe un pamaant nou si descoperi lucruri. In opinia mea, fiecare colt are cate o functie.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
24/06/2012, 11:52
nu merge