Download Windows 8 Consumer Preview Wallpapers - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Windows 8 Consumer Preview Wallpapers
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Noi tapet pentru Windows 8

Imagini de fundal pentru Windows 8 pentru previzualizarea consumatorului include imagini de fundal și ecrane de blocare care sunt setate să apară atunci când Windows 8 lansează oficial pentru utilizare publică.

Prima versiune publică a noului sistem de operare Microsoft, Windows 8 Consumer Preview, a fost lansată recent, odată cu apariția imaginilor de fundal care se așteaptă să fie incluse.

Imagini de fundal pentru Windows 8 pentru previzualizarea consumatorilor sunt în primul rând florale și sunt destul de clare în ceea ce privește calitatea imaginii. Două dintre imagini de fundal par a fi proiectate pentru un aspect cu ecran dublu, ceea ce reprezintă o perspectivă interesantă pentru utilizatorii care caută asistență multi-monitor în următoarea versiune de Windows.

Fișierul de fundal pentru Windows 8 pentru previzualizarea consumatorului include șapte imagini de fundal și șase ecrane de blocare, dar imaginile sunt în prezent un model cu o singură dimensiune.

Imagini de fundal pentru Windows 8 pentru previzualizarea consumatorului oferă o modalitate plăcută de a vă bucura de imagini de fundal și ecrane de blocare setate pentru a fi incluse în Windows 8 chiar înainte de lansarea oficială.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: