Download Windows 7 Start Orb Changer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Windows 7 Start Orb Changer
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Personalizați butonul mare din Windows 7

Această aplicație face cu adevărat exact ceea ce spune. Dacă vă plictisiți de butonul Start Windows 7, această mică aplicație vă va permite să o schimbați!

Windows 7 Start Orb Changer este o aplicație simplă, dar poate fi incomod să începi. Trebuie păstrat în folderul propriu, cu fișierul EXE alături de orburile butonului de probă. Dacă încercați să utilizați imagini orb din altă parte, nu va funcționa. Windows 7 Start Orb Changer impune, de asemenea, utilizatorului să aibă drepturi de administrator, deoarece aduce modificări destul de fundamentale la Windows 7.

Odată ce funcționează, Windows 7 Start Orb Changer este o aplicație ușor de utilizat. Se face automat o copie de rezervă din starea inițială, astfel încât puteți întoarce întotdeauna înapoi, cu un clic pe buton. Făcând clic pe butonul de schimbare butonul Start, se va deschide un dosar, care vă permite să alegeți orb BMP pe care îl doriți. 10 sunt furnizate cu Windows 7 Start Orb Changer, deși le puteți folosi pentru a crea propriile butoane orb dacă doriți.

Windows 7 Start Orb Changer este enervant pentru a începe, dar vă permite să modificați cu ușurință aspectul butonului de pornire odată ce rulează.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: