Download Windows 7 Logon Background Changer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Windows 7 Logon Background Changer
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument gratuit pentru utilizatorii Windows

Windows 7 Logon Background Changer este un software special creat special pentru a ajuta utilizatorii să schimbe aspectul ecranului de logare cu parolă. Software-ul funcționează atât pe computere, cât și pe telefoane mobile, cu condiția ca sistemul Windows 7 să fie utilizat de tehnologie.

Obținerea unei perspective proaspete

Unul dintre lucrurile minunate despre Windows 7 Logon Background Changer este că ecranul de conectare poate fi schimbat fără a fi nevoie să atingeți niciunul dintre fișierele sistemului. Ecranul de conectare tipic furnizat de Windows 7 este destul de plictisitor și, deoarece acesta este unul dintre primele lucruri pe care cei mai mulți utilizatori de computer le văd că ar putea bine să-l personalizeze. Utilizatorii trebuie pur și simplu să selecteze fotografia preferată sau o altă imagine la alegere, iar software-ul va merge la lucru pentru a o aplica pe fundalul ecranului de conectare.

Schimbarea imaginii făcut ușor

Oricine caută o modalitate rapidă și eficientă de a-și transforma ecranul de conectare fără a trebui să fie un om de știință rachetă sau să riște să dăuneze fișierelor importante, trebuie să se asigure că își iau timpul pentru a verifica Windows 7 Logon Background Changer. Cu toate acestea, așa cum sugerează și numele software-ului, Windows 7 Logon Background Changer este compatibil doar cu Windows 7 și oricine are o platformă diferită va trebui să se uite în jur pentru un alt mod de a oferi ecranului de conectare un lifting facial.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: