Download Windows 7 Halloween Theme Pack - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Windows 7 Halloween Theme Pack
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Acesta este Halloween

Halloween-ul este o ocazie populară și unică sărbătorită pe 31 octombrie. Festivitate înrădăcinată în Festivalul celtic al Samhainului și în sărbătoarea creștină, Ziua Sfântului, această zi este marcată de activități cu temă de groază. Cui nu i-ar plăcea să se îmbrace și să se descurce sau să facă tratament? Sau ciocnind un dovleac pentru a face un jack-o-felinar? Puteți chiar să vă testați curajul vizitând atracții bântuite și făcând alte activități înfiorătoare. Dar cum să vă îmbrăcați computerul pentru a intra în spiritul Halloweenului în timp ce lucrați? Norocos pentru tine, Windows Club oferă pachetul său cu temă Halloween 7 Halloween . Acest pachet de personalizare vă va oferi imagini de fundal de înaltă calitate, care vă vor obține în atmosfera de Halloween. Indiferent dacă doriți un aspect distractiv sau o ambianță mai înfricoșătoare pentru computer, această aplicație le are.

Personalizarea Windows 7

Windows 7 este un sistem de operare popular pentru computere care oferă funcții mai avansate pentru a îmbunătăți funcționarea computerului. Și poate unul dintre cele mai puternice costume este capacitatea sa de personalizare ridicată . Sistemul oferă o mulțime de opțiuni interne pentru a schimba aspectul computerului. Nu trebuie să vă încurcați cu o mulțime de software suplimentar. Este ușor să oferiți computerului dvs. un stil unic și, în același timp, să vă îmbunătățiți experiența de utilizator cu opțiunile încorporate.

Totuși, asta nu înseamnă că nu puteți și nu aveți nevoie să descărcați unele aplicații de personalizare. Ca și alte sisteme de operare, puteți descărca în continuare imagini de fundal, screensavere și alte programe software care vă pot ajuta să vă transformați computerul. Există tone de programe pe care le puteți descărca pentru a transforma computerul în modul în care doriți să fie.

Intră în spiritul de Halloween

O veste bună pentru iubitorii de Halloween, puteți sărbători acum vacanța înspăimântătoare oricând cu pachetul de teme Halloween 7 pentru Windows. Este livrat cu șapte imagini de fundal de înaltă calitate, care sunt optimizate pentru Windows 7. Aceste imagini de fundal pentru desktop sunt opțiuni grozave, deoarece varietatea oferită se potrivește gustului unic al utilizatorului. Puteți alege dintre dovleci strălucitori, dulciuri dulci, jack-o-felinar dacă doriți să mergeți pentru aspectul mai tradițional de Halloween. Dar, dacă doriți o ambianță mai înfricoșătoare, puteți selecta în schimb casa bântuită sau fantoma.

Pachetul cu tema Windows 7 Halloween este foarte ușor și poate fi descărcat într-o clipă. La fel se procedează și la instalarea sa. Trebuie doar să faceți dublu clic pe fișierul executabil pentru a accesa meniul de personalizare din panoul de control.

Utilizatorii trebuie să rețină, însă, că pachetul de Halloween vine doar cu imagini de fundal de Halloween și nu cu screensavere. De asemenea, nu vine cu cursoare personalizate, imagini cu pictograme și efecte sonore. Dacă doriți efectul Halloween complet, doriți să descărcați programe separate .

Fără trucuri, tratamente mai mici

Pachetul cu temă de Halloween pentru Windows 7 este bun dacă doriți să schimbați aspectul computerului dvs. și să intrați în starea de spirit de Halloween. Cu toate acestea, cu doar șapte imagini disponibile, opțiunile dvs. sunt puțin rare . Adăugați lipsa altor opțiuni de personalizare și aveți funcții foarte limitate . Mai mult decât atât, există diverse imagini de fundal disponibile online, încât descărcarea unui pachet tematic, care are doar imagini de fundal, este inutilă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: