Download Winamp Classic - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Winamp Classic
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Muzică și player video gratuit pentru computere personale

Winamp Classic este un pachet software gratuit care oferă aceleași funcții de redare ca acest brand iconic. Multe instrumente standard sunt disponibile și este posibil să personalizați aspectul acestuia în funcție de setările unice ale utilizatorului. Este destul de ușor de lucrat și, datorită acestui aspect simplu, poate fi perfect pentru cei care au căutat un media player simplificat.

Principalele funcții și caracteristici de bază

Principala intenție a Winamp Classic este de a oferi o platformă stabilă atunci când redați fișiere audio. Acestea fiind spuse, este posibil să lucrați și cu un număr limitat de codecuri video. Acestea includ AVI, MPEG și MP4. O altă caracteristică interesantă a acestui pachet este că este capabil să lucreze cu sisteme de operare bazate pe Apple, precum și cu computere personale standard. Nu multe alte pachete oferă această capacitate. Totuși, o mică amprentă de memorie asigură că performanța nu va fi afectată în mod negativ.

Beneficii și instrumente suplimentare

Winamp Classic furnizează pluginuri suplimentare, cum ar fi software audio tridimensional și interfețe personalizate pentru piele. Deci, este foarte simplu să-i personalizezi aspectul și să eficientizezi capacitățile de redare. Această caracteristică ușoară permite, de asemenea, software-ul să rămână deschis în timp ce alte programe rulează. Deoarece playerul media este gratuit, este o alternativă binevenită la alte sisteme care necesită un abonament plătit.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: