Download WinRAR 4.01 (64 bit) - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WinRAR 4.01 (64 bit)
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: WinMe/2000/NT/XP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
WinRAR este o un program puternic de compresie cu multe functii aditionale integrate, care ajuta la organizarea si aranjarea arhivelor comprimate. Cu ajutorul WinRAR se pot realiza usor si rapid arhive cu un grad de compresie ridicata, deci dimensiuni mici. WinRAR este compatibil cu toate formatele uzuale, cum ar fi: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z si 7-Zip.

WinRAR este ideal pentru fisierele multimedia. Recunoaste automat si selecteaza metoda de compresie optima.
WinRAR va permite sa realizati arhive cu dimensiuni prestabilite, sa protejati arhivele cu parola. Lista functiilor, caracteristicilor WinRAR: Compatibil cu diferite sisteme de operare: Windows, DOS, OS/2, Linux, FreeBSD, MacOSX si Pocket PC (pentru alte versiuni decat windows va rugam sa ne contactati).
Licentiere multiuser: se poate achizitiona pentru unul sau mai multi utilizatori (pentru mai multi utilizatori va rugam sa ne contactati).

Modul SFX: Se pot crea fisiere SFX (Self Extracting Archive) chiar si in format compatibil .zip, pentru MSDOS, sau cu interfata grafica.
Suport pentru mai multe limbi: este disponibil in peste 45 de limbi printre care si in limba romana.
Tipuri si optiuni de compresie: compresie standard RAR si ZIP, adaugare sau schimbare de fisiere, adaugare sau actualizare fisiere, sincronizarea continutului, definirea marimii fisierelor, conversia arhivelor, testarea arhivelor, extragerea informatiilor din arhive, crearea arhivelor in parti.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: