Download WinRAR - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WinRAR
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Regele fișierelor comprimate

WinRAR este un program care poate fi utilizat pentru a deschide, crea și decomprima RAR, ZIP și alte fișiere format. Cea mai recentă versiune acceptă și RAR5, noul algoritm de compresie.

De ce să folosesc WinRAR?

WinRAR este un program de compresie a fișierelor care comprimă fișierele astfel încât să ocupe mai puțin spațiu pe hard disk. Acceptă trei formate de compresie, ZIP, RAR și noul format RAR5; introdus cu această versiune, RAR5 oferă o rată de compresie mai bună. Este o alternativă recomandabilă pentru WinZip sau 7-Zip.

WinRAR vă oferă opțiunea de a proteja fișierul comprimat cu o parolă folosind un algoritm de criptare AES de 256 biți. Perfect pentru a-ți ascunde fișierele de ochii indurați!

Aplicația poate crea, de asemenea, fișiere cu auto-extragere sau fișiere care sunt decompresate automat cu un dublu clic, precum și funcții îmbunătățite pentru repararea fișierelor deteriorate.

În ceea ce privește funcțiile de decompresie, WinRAR acceptă 15 formate diferite : RAR, ZIP, 7-Zip, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZip, ISO, JAR, LHZ, TAR, UUE, XZ și Z.

Meniul de opțiuni este foarte detaliat și vă permite să configurați fiecare aspect al programului. Este cu siguranță util pentru cei mai pretențioși utilizatori, dar s-ar putea sfârși prin a-i confunda pe cei cu mai puțin experiență.

Deschideți și creați fișiere comprimate? Un fără creier ...

Principalele funcții ale WinRAR sunt ușor accesibile din bara superioară a interfeței: Wizard, Virus Scan, funcții pentru adăugarea / eliminarea fișierelor și pentru crearea de fișiere cu auto-extragere.

Pentru a deschide un fișier comprimat , faceți clic dreapta pe fișier, faceți clic pe Extrage fișier și apoi selectați folderul destinație. Puteți executa direct WinRAR și apoi o dată în program, faceți dublu clic pe fișierul pe care doriți să îl decomprimați. Extragerea fișierelor se poate face și mai simplu folosind expertul.

Pentru a crea un fișier comprimat , cu toate acestea, puteți face clic cu butonul dreapta al mouse-ului și selectați Arhivare nou / WinRAR , apoi faceți clic dreapta pe fișierul pe care doriți să îl comprimați și selectați Adăugare la arhivă . Pentru a crea un fișier care se decompresează, faceți pur și simplu clic pe auto-extragere pe interfața WinRAR și faceți clic pe OK .

WinRAR se integrează cu Windows Explorer și poate efectua compresia / decomprimarea fișierelor cu un singur clic din meniul contextual.

Designul programului - învechit și depășit - nu a fost modificat pentru această ultimă versiune.

Tot ce ai nevoie pentru comprimarea și decomprimarea fișierelor

Cea mai importantă inovație din această ultimă versiune este introducerea formatului de compresie RAR5. Trebuie menționat, însă, că orice fișiere create cu acest format pot fi deschise doar de către utilizatorii WinRAR 5.0.

WinRAR este compatibil cu Windows 8, 7, Vista și XP, iar fișierul de instalare este compatibil cu sistemele pe 32 și pe 64 de biți. În plus, se poate integra cu antivirusul instalat pe computer și suportă o gamă largă de formate.

Spre deosebire de ZipGenius sau 7-Zip, WinRAR nu este gratuit, dar include multe alte funcții și opțiuni de configurare. În comparație cu concurenți precum WinZip, WinRAR oferă și cel mai bun raport de compresie și mai multă viteză .

În cele din urmă, dacă aveți nevoie de un program eficient de compresie / decompresie cu funcții avansate, WinRAR este calea de urmat.


Nou format de compresie RAR5
Algoritmul de criptare a datelor utilizând AES de 256 biți
Optimizarea funcției pentru a permite repararea fișierelor deteriorate

Schimbări


Nou format de compresie RAR5
Algoritmul de criptare a datelor utilizând AES de 256 biți
Optimizarea funcției pentru a permite repararea fișierelor deteriorate

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: