Download WhatsappTime - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WhatsappTime
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Discutați cu prietenii de pe computer

WhatsappTime este o aplicație desktop dezvoltată pentru sistemul de operare Windows, concepută pentru a permite utilizatorilor WhatsApp să discute și să se conecteze pe computer în locul smartphone-ului sau tabletei lor. Ușor de utilizat și intuitiv, WhatsappTime este deosebit de util pentru conversațiile lungi care pot deveni dificil de întreținut atunci când sunt limitate la tastatura cu ecran tactil a unui smartphone sau a unui alt dispozitiv mobil. În loc să folosești două gadgeturi simultan, condensează-ți interacțiunile la unul singur și controlează tot ce ai nevoie de pe desktop sau laptopul tău.

Faceți discuțiile și mai bune

Ceea ce face ca această aplicație să fie excelentă nu este doar versatilitatea sa, ci este și o utilizare ușoară. Cu o instalare ușoară, este nevoie doar de câteva clicuri pentru a începe discuțiile cu prietenii WhatsApp de pe computer. Utilizatorii pot scana codul QR furnizat de WhatsAppTime cu telefonul mobil pentru a-și verifica și autentifica contul. Indiferent dacă utilizați un telefon bazat pe Android, un telefon Windows, Blackberry sau Nokia, procedura de conectare a celor două aplicații este prezentată la configurare.

Design ușor de utilizat

Deși WhatsAppTime nu a fost dezvoltat de către producătorii aplicației oficiale WhatsApp , aceasta menține în continuare aspectul și simțul mărcii WhatsApp, la o scară mai mare. Cu toate caracteristicile pe care le-ați cunoscut și iubit, vă oferă o experiență de chat care nu este la fel de mare și una care arată chiar mai bine pe ecranul mare. Pentru utilizatorii WhatsApp care caută o schimbare, este nevoie de descărcare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: