Download WhatsApp Extractor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WhatsApp Extractor
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Extractor WhatsApp

Intuitiv și ușor de utilizat, WhatsApp Extractor își preia chaturile, fotografiile, videoclipurile, notele vocale și contactele din conversațiile WhatsApp care au fost salvate de pe iPhone cu iTunes.

Alegeți o copie de rezervă și recuperați mesaje, contacte și media

Începeți alegând un punct de rezervă din care să extrageți datele (în general, din cele mai recente este cel mai bun). WhatsApp Extractor va afișa informațiile iPhone-ului dvs., inclusiv numele dispozitivului, numărul IMEI și firmware-ul (programul acceptă oficial iOS 7).

La rubrica Detalii WhatsApp , WhatsApp Extractor indică numărul exact de mesaje, contacte, chat și media (fotografii, videoclipuri și note vocale) care pot fi recuperate.

Apoi, puteți începe procesul de recuperare. WhatsApp Extractor va salva chat-urile recuperate, atât de grup, cât și individuale, în format HTML, iar fiecare chat recuperat va afișa data și ora la care au fost trimise sau primite mesajele. Contactele WhatsApp sunt recuperate în format VCF și CSV, în timp ce fotografiile, videoclipurile și notele vocale sunt recuperate în formatul lor original .

Prin achiziționarea licenței complete, producătorul oferă asistență tehnică nelimitată prin e-mail.

Toate într-un singur ecran

WhatsApp Extractor este ușor de utilizat cu o interfață intuitivă care constă dintr-un singur ecran în care selectați backup-ul iTunes de recuperat, precum și folderul din care doriți să extrageți datele. Făcând clic pe butonul Recuperare începe procesul de recuperare.

Practic și aforadabil

Cu WhatsApp Extractor, puteți recupera cu ușurință chaturile, contactele, fotografiile, videoclipurile și notele vocale din conversațiile WhatsApp. Chestia este că trebuie să vă asigurați că aveți o copie de siguranță iPhone în iTunes pentru a recupera conversațiile. Aplicația este simplă, fără a complica opțiunile complicate și este perfectă pentru oricine dorește să își recupereze conversațiile WhatsApp.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: