Download Web Creator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Web Creator
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Site-uri web frumoase - nu este nevoie de codificare!

Web Creator este o aplicație foarte la îndemână care vă permite să creați site-uri web personalizate, cu aspect profesional , fără a fi nevoie de o mulțime de cunoștințe complicate de codare.

Acest lucru este perfect, deoarece fără aplicații precum Web Creator, trebuie să studiați din greu sau să creați un blog asemănător unui site web. Deși blogurile sunt grozave, nu sunt la fel de flexibile ca un site real. Dacă aveți nevoie de funcții precum integrarea rețelelor de socializare, sisteme de plată online, prezentare de produse sau formulare online, atunci Web Creator este aplicația pentru dvs.

Web Creator se deschide cu un asistent care va permite să creați cadrul de bază al site-ului dvs. Acesta este un proces foarte simplu - urmați instrucțiunile, alegeți ceea ce arată cel mai potrivit dintre opțiunile prezentate și apăsați mai departe până când sunteți gata pentru crearea șablonului site-ului dvs. web.

După ce șablonul Web Creator este gata, este timpul să adăugați propriul dvs. conținut personal . Deși interfața pentru această parte a procesului este puțin mai complexă, este totuși ușor de utilizat. Singura problemă este, de fapt, că nu este foarte atractiv, dar este funcțional, ceea ce înseamnă că aspectele de modă veche pot fi iertate.

De aici, este doar o chestiune de a importa conținut în șablonul Web Creator. Puteți face acest lucru în mai multe moduri - tastați direct pe site-ul web, glisați și fixați elemente sau făcând clic pe opțiunile din stânga sau în filele barei de meniu pentru a modifica mai multe zone - adăugând elemente de social media, opțiuni multimedia, noi secțiuni, paginile noi, butoanele, meniurile și multe altele sunt la doar un clic sau două distanță.

După ce ați terminat de utilizat Web Creator pentru a vă regla site-ul la perfecțiune, îl puteți previzualiza într-o varietate de browsere din aplicație. Când sunteți sigur că arată bine, este timpul să rulați unele dintre instrumentele de pe Web (aici Web Creator include instrumente SEO și analitice, esențiale pentru asigurarea unui site web de succes) și încărcați proiectul pe serverul personal.

Dacă tocmai începeți în proiectarea web, dar nu doriți să vă încadrați într-un proiect important, Web Creator este un instrument excelent.

Web Creator acceptă următoarele formate

Imagini: BMP, TGA, JPG, TIF, EPS, GIF, PCD, PSD, CAL, CLP, PNG, DIC, FPX, IMG, ICA și altele
Video: AVI, FLC, MPEG, MOV, QT, FLVAudio: MP3, WAV, WMA, MID, RMI

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII