Download WeChat for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WeChat for Windows 10
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicația de chat popular din China primește o versiune în limba engleză

WeChat este un serviciu gratuit de mesagerie gratuit, disponibil pe PC-urile mobile și acum pe Windows. Această versiune desktop vă permite să discutați și să partajați fișiere la fel ca în versiunile mobile.

Conectați-vă cu contul dvs. mobil

Pentru a utiliza WeChat, trebuie să vă înscrieți la un cont cu numărul dvs. de telefon mobil. Această versiune Windows este o însoțire a aplicațiilor mobile. Pentru a vă înscrie, pur și simplu descărcați aplicația pentru dispozitivul dvs. mobil, introduceți numărul dvs. de telefon și apoi introduceți codul de verificare pe care îl trimiteți.

Oferirea accesului aplicației la contactele dvs. vă permite să vedeți cine utilizează deja WeChat. Pentru a utiliza versiunea Windows, trebuie să deschideți aplicația mobilă și să faceți o fotografie cu un cod QR care apare pe ecran. Odata facut. Wechat pentru Windows se deschide, arătând și simțindu-se foarte mult ca fiind relativ la mobil.


Aplicație de chat funcțională de bază

Cu WeChat, puteți discuta cu contactele dvs. prin desktop și să primiți notificări atunci când cineva vă contactează. De asemenea, puteți trimite fișiere. Transferul de fișiere este posibil mai util pe Windows decât pe dispozitivele mobile (mai ales dacă sunteți utilizator iOS), deoarece puteți trimite orice tip de fișier doriți prin WeChat.

WeChat este destul de simplu. În afară de chaturile text și transferurile de fișiere, puteți trimite și capturi de ecran și emoji. Instrumentul de captură de ecran este bun, contractându-se automat în jurul ferestrelor peste care treceți. În cazul în care WeChat se află în spatele altor aplicații precum Skype sau Facebook Messenger, lipsa sa de videochat sau chat vocal.

Rămâneți conectat fără telefon

WeChat pentru Windows este un plus util la aplicațiile mobile, dar rețineți că nu îl puteți utiliza fără un cont mobil. Cu toate acestea, este util dacă vrei să rămâi conectat fără să te uiți la telefon!

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: