Download WeChat - Descarca PC Telefon Android sau IOS

WeChat
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Conectați-vă cu contul dvs. mobil!

WeChat este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie instantanee. Ca și WhatsApp și Messenger, WeChat este disponibil pentru mai multe platforme , inclusiv Mac, Android, iOS și Windows. Folosind versiunea desktop, puteți chat și partaja fișiere cu conexiuni. Pentru a utiliza versiunea desktop, trebuie să vă înscrieți cu un număr de telefon mobil. Versiunea Windows este o însoțire a aplicației mobile, nu o înlocuitoare. Pentru a lansa WeChat pe Windows , trebuie doar să deschideți aplicația mobilă și să faceți clic pe o imagine a codului QR care apare pe ecranul PC-ului. După ce ați terminat, WeChat vă va conecta instantaneu la versiunea desktop.

O aplicație funcțională pentru a discuta, trimite fișiere și face mai multe!

Deoarece o comunicare eficientă și rapidă a devenit mai importantă în întreaga lume, există numeroase servicii de mesagerie instantanee disponibile online. Este crucial să rămâi conectat în afara dispozitivelor tale mobile. Ca atare, descărcarea WeChat, cu interfața sa simplă și curată , vă permite să discutați cu prietenii, să partajați fișiere și să faceți o mulțime de alte lucruri pe computer. Este un software ușor care vă permite să gestionați transferuri de fișiere, conversații, contacte și setări de locație chiar de pe sistemul dvs. Windows.

Configurare ușoară și interfață ușor de utilizat

Așa cum am menționat anterior, configurarea este destul de simplă și nu necesită mult timp. Cu toate acestea, trebuie să descărcați aplicația WeChat pe smartphone pentru a continua procesul de conectare pe desktop. Fără o aplicație mobilă, nu veți putea autentifica programul pentru a vă accesa fișierele și persoanele de contact.

Nu este necesară utilizarea unui scaner QR terț pentru autentificare. WeChat pentru Android și iOS include un scaner dedicat în aplicații. Este o caracteristică de securitate pentru a vă asigura că datele aplicației dvs. nu sunt utilizate greșit.

După conectarea la versiunea desktop, puteți începe imediat să folosiți aplicația WeChat pentru PC . Din meniul „Setări”, puteți crea o copie de rezervă a chaturilor, mesajelor și transferurilor de fișiere . Întrucât smartphone-ul dvs. va fi conectat la sistemul Windows, mesajele vor fi reflectate pe dispozitive fără nicio etapă suplimentară.

Chat, transfer de fișiere și locație de partajare

Când descărcați WeChat pentru PC, acesta devine modalitatea perfectă de a discuta cu contactele dvs. de telefon prin desktop. De fapt, primiți și notificări desktop ori de câte ori cineva dorește să se conecteze cu dvs. Folosind WeChat, este ușor să trimiteți fișiere de dimensiuni mari către prieteni și familie. Fără îndoială, transferurile de fișiere sunt mult mai utile pe desktopuri și laptopuri decât pe smartphone-uri, mai ales dacă utilizați iOS.

Utilizarea aplicației WeChat este foarte simplă. În afară de transferurile de fișiere și chat-uri, puteți face conversațiile interesante cu emoji și capturi de ecran . Versiunea pentru desktop vine cu un instrument de captură de ecran uimitor, care se contractă automat în jurul ferestrelor peste care treceți. Astfel de personalizări simple fac din WeChat o alegere mult mai bună față de Facebook și Skype pentru interacțiunile personale.

Messenger este lipsa sa de video sau chat vocal.

Cea mai importantă caracteristică a celei mai recente versiuni a WeChat este posibilitatea de a vă ajuta să partajați documente, imagini și alte fișiere chiar de pe computerul dvs. Windows. Indiferent dacă prietenii dvs. folosesc WeChat pe computerele lor sau smartphone-urile lor, vor primi fișierele instantaneu. Sincronizarea fără întrerupere a platformelor face din WeChat o platformă puternică de rețea socială.

WeChat pentru Windows dispune de stocare în Cloud și vă permite să faceți backup cu ușurință . Este posibil să copiați imagini, fișiere audio, videoclipuri și alte date de pe computerul Windows sau telefonul mobil. Trebuie doar să adăugați fișierele cu interfața drag-and-drop în zona desemnată. Puteți să le utilizați mai târziu ori de câte ori li se cere.

Instrumentul de instantaneu este o altă caracteristică excelentă. Vă permite să capturați și să trimiteți o imagine a ecranului către conexiuni. Folosind acest instrument, puteți adăuga cu ușurință text și forme la imagini . Mai mult, vă permite să apucați o secțiune specifică a desktop-ului pentru a fi utilizată ca imagine. Dacă sunteți fan de meme și GIF-uri, acest instrument vă poate ajuta să creați o parte din propriile dvs.

În general, dacă utilizați aplicația WeChat ca principal serviciu de mesagerie instantanee pe tableta sau smartphone-ul dvs., WeChat pentru desktop vă poate ajuta să creați backup-uri rapide, să răspundeți la chat-uri și să transferați fișiere între dispozitivul mobil și computer. Cu o interfață ușor de utilizat, este ușor de utilizat fără prea multă dificultate.

Rămâneți conectat pe mai multe dispozitive!

Fără îndoială, WeChat pentru PC este un plus excelent la aplicațiile pentru smartphone-uri. Cu toate acestea, nu îl poți folosi fără un cont mobil. Pentru a rămâne conectat în mod convenabil cu prietenii fără a te uita la smartphone-ul tău, descărcarea aplicației WeChat va fi o alegere excelentă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: