Download Warhammer Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Warhammer Online este un concurent al celebrului joc World of Warcraft, dar cu ce difera acest joc de fratele sau mai mare?

Primul avantaj evident al lui Warhammer Online este ca poti sa-l joci gratuit, atat timp cat iti faci un cont. Ai posibilitatea sa creezi si sa joci oricare din caracterele disponibile, dar daca doresti sa treci de nivelul 10, atunci trebuie sa ai un cont platit. Totusi exista o multime de lucruri distractive de facut pana a ajunge la nivelul 10.

Cealalta diferenta majora fata de WoW este ca acesta se focalizeaza pe razboi. Cele sase specii care vor concura sunt impartite in doua factiuni: Imperiu si Haos. Jucatorii vor vedea in permanenta ce controleaza fiecare, iar decizia este doar a lor daca sa-si bage nasul sau nu.

Warhammer Online este un MMORPG lustruit, desi starea de fantezie si grafica nu sunt foarte individuale. Dar daca esti in cautarea de o experienta frumoasa, care sa nu se numeasca World of Warcraft sau alt joc pe care l-ai mai jucat, atunci aceasta este o alegere frumoasa.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: