Download Warhammer 40.000: Dawn of War II - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Warhammer 40.000: Dawn of War II
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Multiplayer Beta
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Warhammer 40.000: Dawn of War II este o serie din foarte popularul serial Warhammer, care a luat lumea jocurilor prin furtună. O lume cu totul nouă abia așteaptă să fie explorată, completată de un set de personaje detaliate și o mulțime de fundaluri frumoase și colorate.

Pregătește-te să mergi la Război

Unul dintre cele mai tari lucruri despre Warhammer 40.000: Dawn of War II trebuie să fie cantitatea și atenția acordată detaliilor care au dus la crearea lumii jocurilor. Jucătorilor li se oferă o serie întreagă de personaje imaginative și foarte detaliate cu care se pot întâlni și se pot lupta, în timp ce fundalurile jocului sunt pur și simplu uimitoare. Acțiunea are loc în secolul 41, unde se desfășoară o bătălie de proporții epice. Jucătorii au șansa de a lua parte la război și sperăm să salveze galaxia de la distrugere.

Ești un adevărat războinic?

Unul dintre lucrurile pe care jucătorii Warhammer 40.000: Dawn of War II sunt siguri de remarcat este că, deși jocul se promovează ca joc de strategie, nu există prea multă strategie în derulare și este destul de ușor să parcurgi pur și simplu jocul . Cu toate acestea, jocul este atât de distractiv și atât de captivant încât majoritatea jucătorilor nu le va deranja și vor fi fericiți să meargă pur și simplu pentru plimbare.

Mai multe despre Warhammer 40.000: Dawn of War II

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: