Download Undertale: Underfell - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Undertale: Underfell
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Undertale: Underfell este un joc care solicită jucătorilor să interacționeze cu mulți monștri care doresc jucătorului rău. Scopul final este să evadezi acest AU (universul alternativ) cu ajutorul unui personaj numit Flowey. În esență, toate aceste creaturi sunt versiuni „mai întunecate” ale versiunilor lor anterioare din seria Undertale.

Caracteristici și joc

Vă rugăm să rețineți că dvs. este o versiune completă a acestui joc, în timp ce o demonstrație este de asemenea disponibilă. Spre deosebire de multe alte jocuri de rol, Undertale: Underfell a fost inițial creat pentru a fi ceea ce este cunoscut ca design estetic. Prin urmare, există puține scene din punct de vedere al personajelor. Acest lucru creează un scenariu interesant, deoarece jucătorii sunt capabili să-și creeze propriile teorii în spatele originii lor, precum și de ce anumite personalități sunt diferite decât altele. Nu numai că monștrii vor ataca personajul principal (Frisk), dar se vor și agresa unul pe celălalt în timpul jocului.

informatii suplimentare

O actualizare recentă a permis unui alt personaj cunoscut ca Sans să se împrietenească cu Frisk. Deoarece acest joc este încă în stadii de dezvoltare, nu toate personajele și acțiunile sunt disponibile. Există o versiune beta disponibilă, deși la fel ca Undertale, utilizatorii vor trebui să achiziționeze Undertale: Underfell pentru a accesa pe deplin toate aspectele jocului.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: